A tulajdonosok egy gyönyörű, de üres házban, fantasztikus környezetben 

várták megérkezésemet.

Nyár volt, a fiatal kismama októberre várta gyermekeit, 2 kislányt. Sürgőssé vált a ház berendezése, szükségük volt a tervekre. Bizonytalanok voltak a babaszoba, hálószoba, nappali és konyha elrendezésében, színeiben.Névtelen111

 

Ami adott volt: a nappaliban egy új bőr, L alakú padlizsánszinű kanapé, a hálóban a franciaágy a konyhában pedig egy fantasztikus swarovski kristályos borvörös színű, virágmintás hűtőszekrény. A többi bútor alakítható volt. A szobák megfelelő méretűek voltak: minden amit elképzeltek, megvalósítható volt. 

A vendégszobát szánták a babáknak, ezt kellett az igényüknek megfelelően berendezni. Kinéztek egy gyönyörű  babaszobabútort, azzal kellett terveznem, hogyan fér el a szobában, hogyan alakulnak a színek.

A hálószobában kellemes hangulatú, fiatalos pihenőhelyet szerettek volna, ahol jó esténként lepihenni. A hűtő színét és virágmotívumát használtam fel dekorálóelemnek. 

A nappaliba kellett betervezni a tv helyét, a kanapé helyét, sok tárolószekrényt könyvek számára és egy irodát.

A nyitott konyhát fiatalos, minden igényt kielégítő berendezési tárgyakkal képzelték el. Itt kapna helyet az étkezőasztal is.

Minden helyiségben több elrendezési tervet készítettem. Hogy melyik lett a befutó, még nem tudom. A bútorvásárlást, asztalosmunkát maguk szeretnék megoldani. Remélhetőleg, az elkészült házba beengednek egy fotózásra. 🙂

 Ilyen volt babaszoba…

1. babaszoba elrendezési terv

2. babaszoba elrendezési terv 

Ilyen volt háló… 

1. hálószoba tervben a virágmintás tapéta az ágy fejvégére került. 

2. hálószoba tervben a virágmintás tapéta a gardróbajtóra került, az ágy az ajtó mellett maradt. 

Ilyen volt nappali…

Nappali ülőgarnitúra sarok tervkombinációk 

Ilyen volt konyha…

Konyhasarok kombinációk