Pages Navigation Menu

40 fantasztikus gyermekszoba

Hamarosan kezdődik az iskola, óvoda. Akinek ilyen korú gyermekei vannak, már biztosan gondolkodik, hogyan rendezze be a gyerekszobát. Van, hogy több gyermek is osztozkodik egy szobán, de az is lehet, hogy gyakran érkezik vendéggyerek.

Általában az igaz a gyerekszobára, hogy ez nem a legnagyobb szoba a lakásban. Mit tehetünk, hogy mindegyik kis lakónak legyen ágya, helye, tere a játékhoz – tanuláshoz, hogy jól érezze magát többedmagával a szobában?

Íme egy összeállítás, ahol rengeteg kép ad inspirációt a tökéletes gyermekszoba kialakításához. Van itt színes és visszafogott szoba, kicsi és nagy szoba, és a legtöbben a második-harmadik ágy rejtett ágyas: kihúzható, lehajtható, eltolható, kifordítható, a lényeg, hogy nappal nem látható, és nem foglal helyet az ágy. Ezek a képek iskolás korú gyermekszoba képek. Mindegyikre igaz, hogy van hely benne az ágyakon kívül a könyveknek, ruháknak, van íróasztal és van hely a játéknak is.

Beszéljenek a képek.

 

 

2 hozzászólás

 1. Szia!

  Nagyon szép ifjúsági szobák és ifjúsági bútorok.
  Szerintem ebből a 40 képből mindenki ki tudja választani a neki legszebbet.
  Itt van kis és nagy szobákba is való modern bútor.
  Csak gratulálni tudok a szelektáláshoz.

  Üdv: Dani

  • Nagyon köszönöm. További szép napot kívánok! 🙂

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .