Mihez kezdjünk a maradék tapétával, ha véletlenül többet vásároltunk? Igyekszünk persze pontosan kiszámolni a mennyiséget, mégis előfordulhat, hogy marad. Használjátok fel! Vétek lenne kidobni, elajándékozni, szekrény mélyére tenni, hiszen nagyszerű dekoráció válhat belőle.

A legjobb, ha cseréltek valakivel: rokonnal, barátnővel. Az ő tapétáját Te használhatnád fel, és viszont. Ez akkor a legjobb, ha a maradék tapéta stílusban, színben is passzol a lakásodhoz, vagy csak egy szobádhoz.

A maradék tapéta felhasználható képként, új ruhája lehet dobozoknak, lehet poháralátét, asztalterítő és még sok egyéb módja van hasznosításának. Nézzük tehát, hogyan, hol használhatók fel a maradékok.

Lehet faldekoráció: foglalhatjuk képkeretbe, akaszthatjuk csak úgy fel a falra, patchwork szerűen boríthatjuk a falunkat vele.

Blue-and-white-floral-wallpaper-panels craveinteriorswallpaperblogstripewallpaper[1]

diy-wallpaper-mosaic

További tapétás faldekoráció ötlet itt.

Válhat belőle asztaldekoráció: tehetjük két üvegréteg közé asztalunk esetében és akkor terítőre sincs szükség. Vagy lehet belőle eldobható asztalfutó, tálca dekoráció.

Glass-dining-room-table-with-wallpaper-top

DIY-wallpaper-coastersspread+5 diy-wallpaper-crafts1

Válhat belőle bútordekoráció: frissíthetjük vele bútoraink frontját: ajtaját, fiókelőlapját. Boríthatjuk vele ágyvégünket. Ez esetben vigyázzunk a mintás ágyneművel, a kevesebb minta néha több.

Gray-gradient-wallpaper-dresser-DIY

DIY-headboard-covered-with-wallpaper

Borítsuk vele lépcsőink előlapját! Remek lépcsődekoráció válhat belőle!

6a01053610d3e6970b01156e58ca06970c

Ha pl. be szeretnénk fogni egy cipős dobozt tárolónak, ragasszunk rá szép mintájú tapétát! Máris másképpen fog kinézni.

Decorative-wallpaper-storage-boxes

Felhasználhatjuk a maradék tapétát gyerekszobába is. Válhat belőle vidám girland, lámpa és lehet memória játékot készíteni belőle.

DIY-Wallpaper-sample-bunting-how-to1 (1)

diy-wallpaper-lanterns

4bc2d213dec34b8171829014a951ab32

Képek innen, innen, innen, innen, innen