Egy olvasói kérdés kapcsán volt szó szeptember elején ebben  a cikkben  a qua számok kiszámításáról és arról, hogy milyen jelentőséggel bírnak.

A qua szám a születési dátumok alapján mindenkinek kiszámolható vagy egyszerűen megnézhető a fent említett bejegyzésben. Minden szám egy energia minőséget mutat, amely jól jellemezhető és megkülönböztethető egymástól. Az egyes emberek általános jellemzésére ez megfelelő alapot adhat, de természetesen annál mi jóval bonyolultabbak vagyunk, hogy 9 “skatulyába” be lehessen bennünket sorolni.  🙂

Példák, hogy hol, milyen területen használható, mire jó a személyes energetikai szám:

  • pontos jellemrajzot nyújt rólunk
  • párkapcsolati elemzéshez is használható
  • családtagjainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolatunk minőségét elemezhetjük általa
  • meg lehet vele határozni a személyes területünket a lakásban
  • meg lehet vele határozni, hogy mely elemek és színek erősítenek vagy gyengítenek bennünket
  • képet adhat, mely betegségekre lehetünk hajlamosak
  • megmutathatja, mely munkaterület az igazán nekünk való

Tehát nézzük:

Ha a Te qua számod 2-es

Föld elem, ennek jellemzői:

Ezek a jellemzők akkor fontosak, ha a föld elemű Szerelem, házasság területet szeretnénk erősíteni otthonunkban. Erről egy bejegyzés itt olvasható.

Égtája: Délnyugat

Évszaka: Átmenet

Napszaka: délután

Színei: Fehér, rózsaszín, piros, sárga, barna

Formája: Szögletes négyzet és téglalap

Bútorai: Alacsony bútorok: komódok, padok, ládák

Tárgyai: Porcelán, agyag, kerámia tárgyak

Anyaga: Porcelán, agyag, kerámia

feng-shui-colorsKép

 

Emberi jellemzők: 

Személyes életterületed: Szerelem, házasság terület. Ezt a területet fontos gondoznod, rendben tartanod otthonodon belül.

Jellemvonásaid: Nem vagy született vezető, viszont remek beosztott vagy, a háttérben Te lehetsz a főnök jobb keze megbízhatóságod miatt. Bármilyen titkot rád lehet bízni, biztosan megtartod. Ha mégis vezető beosztásra vágynál munkahelyeden, nagyon kell dolgoznod magadon. Ha valamit a fejedbe veszel, azt lassan-lassan megvalósítod. Ahogy a föld táplálja a növényeket, úgy gondoskodsz a körülötted élő szeretteidről. “Szolgálod” a családodat, a főnöködet, valami magasabb eszmét. Akkor vagy elégedett, ha valahol, valakivel valami jó szolgálatatot teszel. Türelmes és segítőkész, erős idegzetű vagy, tipikus anya. Figyelj arra, hogy életedet ne csak az önfeláldozás irányítsa mások iránt, foglalkozz eleget magaddal is. Járj ki a természetbe, járj társaságba, hogy kellőképpen fel tudj töltődni.

Betegségekre való hajlamod: Gyomor, izomzat, sejtek, emésztőszervek.

Téged erősítő munkaterületek: Mivel életed, hogy másnak segíts, ezért a neked való munka: politikus, szociális munkás, bolttulajdonos, ápoló, tanár és földdel kapcsolatos munkák: kertész.

Téged erősítő színek, anyagok: Piros, rózsaszín, fehér, lila, bordó, barna, sárga

Emberi kapcsolataid barátokkal, munkaadóval, munkatársakkal, családtagokkal: Ez már egy hosszadalmasabb elemzést kíván. És szükség van a másik személy qua számára is.

Belső vívódásaidat, stressz helyzetben való reagálásodat, illetve kamaszkori hangulatváltozásaidat a karakter számod és qua számod közötti kapcsolat mutatja. Ennek meghatározása is hosszadalmasabb elemzést kíván. A karakter szám meghatározásához szükséges a pontos (hónap, nap) születési dátumod.

Kedvező irányaid: ÉK, NY, ÉNY, DNY – igyekezni kell ezen irányok valamelyike felé fordítani asztalodat, ágyadat, hogy szakmai előmeneteledet, egészségedet, párkapcsolatodat megtartsd, erősítsd.

Kedvezőtlen irányaid: K, D, É, DK – ha mód van rá, ezen irányok felé ne nézzen asztalod, ágyad.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg légy szíves, hátha másnak is érdekes lehet. További érdekes cikkek olvashatók itt Feng Shui témakörben.

Legközelebb a 3-as qua számmal fogok foglalkozni.