Legtöbbünknek megvan az öltözködési stílusunk. Tudjuk mi áll jól nekünk: milyen színek, milyen szabású ruha mutat megfelelően rajtunk. Szeretnénk ha az öltözetünk elrejtené az alkati hibáinkat, megmutatná előnyeinket.

Követjük a trendeket, de alapvetően nem változtatunk stílusunkon. Egy-egy trendnek megfelelő szabású és színű új holmit szívesen vásárolunk, de nem cseréljük le az egész gardróbunkat.

Ugyan így vagyunk az otthonunk berendezésével is. Megvan a kialakult életünk, a stílusunk, a kedvenc színeink, amik között jól érezzük magunkat, amik feltöltenek a hosszú nap után. Ezeket nem fogjuk lecserélni egy új színtrend  érkezésével. Inspirációt viszont nyújthatnak. Ahogy öltözködésünkben felfrissítjük egy-egy új divatos holmival gardróbunkat, úgy vehetünk kisebb kiegészítőket otthonunkba, ezzel frissítve otthoni környezetünket. Vásároljatok új huzatot a díszpárnákra, új függönyt, vagy szőnyeget az aktuális divatnak megfelelően, és máris trendinek érezhetitek otthonotokat!

Mi az idei őszi-téli színtrend az otthonunkban? Gyönyörű telt színek (kékek, sárgák, zöldek, vörösek) kombinálva semleges barnákkal, szürkékkel. Hozzátok melyik áll a legközelebb?

fw14-trend-color-home-interiors-1

fw14-trend-color-home-interiors-2

fw14-trend-color-home-interiors-3

fw14-trend-color-home-interiors-4

fw14-trend-color-home-interiors-5

fw14-trend-color-home-interiors-6

Képek