Kedves Betty! Nemrég találtam a honlapodra, tetszik. A hírlevélre is feliratkoztam. Nagyon tetszett az első hírlevél. Engem nagyon érdekel a feng shui,  láttam, hogy írtál egy sorozatot a gua számok jelentéséről. Megtaláltam 2-őt, de nem látom a többit.

Én hármas számú vagyok, és szeretném látni, hogy mit jelent ez nekem. Segítenél, hogy hol olvashatok erről? Üdvözlettel Gajdosné Tóth Gizus

Kedves Gizus!

Azért nem találtad meg a 3-as qua számról a cikket, mert még nem írtam meg. 🙂 Na de ami késik, nem múlik, eljött az idő, hogy megtegyem.

Tehát.

Egy olvasói kérdés kapcsán volt szó szeptember elején ebben  a cikkben  a qua számok kiszámításáról és arról, hogy milyen jelentőséggel bírnak.

A qua szám a születési dátumok alapján mindenkinek kiszámolható vagy egyszerűen megnézhető a fent említett bejegyzésben. Minden szám egy energia minőséget mutat, amely jól jellemezhető és megkülönböztethető egymástól. Az egyes emberek általános jellemzésére ez megfelelő alapot adhat, de természetesen annál mi jóval bonyolultabbak vagyunk, hogy 9 “skatulyába” be lehessen bennünket sorolni.  🙂

Példák, hogy hol, milyen területen használható, mire jó a személyes energetikai szám:

  • pontos jellemrajzot nyújt rólunk
  • párkapcsolati elemzéshez is használható
  • családtagjainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolatunk minőségét elemezhetjük általa
  • meg lehet vele határozni a személyes területünket a lakásban
  • meg lehet vele határozni, hogy mely elemek és színek erősítenek vagy gyengítenek bennünket
  • képet adhat, mely betegségekre lehetünk hajlamosak
  • megmutathatja, mely munkaterület az igazán nekünk való

Ha a Te qua számod 3-as

Fa elem, ennek jellemzői:

Ezek a jellemzők akkor fontosak, ha a fa elemű Család és egészség területet szeretnénk erősíteni otthonunkban. Erről egy bejegyzés itt olvasható.

Égtája: Kelet

Évszaka: Tavasz

Napszaka: Reggel

Színei: Zöldek

Formája: Hosszúkás, magas, egyenes

Bútorai: Magas bútorok, fa és nádbútorok

Tárgyai: fa, bambusz, parafa és nád tárgyak, fonott kosarak

Anyaga: fa

C

Kép

 

Emberi jellemzők: 

Személyes életterületed: Család és egészség terület. Ezt a területet fontos gondoznod, rendben tartanod otthonodon belül.

Jellemvonásaid: A tavasz energiájával, lendületével éled mindennapjaidat. Tele vagy optimizmussal, nyitott vagy, becsületes és őszinte, néha talán már túlságosan is. Vigyázz, ne bánts meg másokat ezzel, egy kis diplomatizmus nem árt időnként. Energiádnak köszönhetően állandóan toppon vagy, tele vagy ötletekkel, nagyon kreatív vagy, munkahelyeden is kiemelkedő teljesítményt nyújtasz. Nem baj, ha pihensz néha, könnyebben fel tudsz töltődni, ha rábízod magad szeretteidre. Ahogy a fa ágai, lehetsz nagyon merev, hajlíthatatlan, és lehetsz hajlékonyabb, mások véleményét is meghallgató. A 3-as fa inkább az előbbi tulajdonságokkal bír.

Betegségekre való hajlamod: Végtagok, máj, nyak, haj.

Téged erősítő munkaterületek: Mivel nagyon jó szervező/tervező vagy és jól tudsz kommunikálni, jó előadó, tanár, marketing szakember lehetsz.

Téged erősítő színek, anyagok: Fekete, kékek, zöldek, üveg, fa

Emberi kapcsolataid barátokkal, munkaadóval, munkatársakkal, családtagokkal: Ez már egy hosszadalmasabb elemzést kíván. És szükség van a másik személy qua számára is.

Belső vívódásaidat, stressz helyzetben való reagálásodat, illetve kamaszkori hangulatváltozásaidat a karakter számod és qua számod közötti kapcsolat mutatja. Ennek meghatározása is hosszadalmasabb elemzést kíván. A karakter szám meghatározásához szükséges a pontos (hónap, nap) születési dátumod.

Kedvező irányaid: D, É, K, DK – igyekezni kell ezen irányok valamelyike felé fordítani asztalodat, ágyadat, hogy szakmai előmeneteledet, egészségedet, párkapcsolatodat megtartsd, erősítsd.

Kedvezőtlen irányaid: NY, ÉNY, DNY, ÉK – ha mód van rá, ezen irányok felé ne nézzen asztalod, ágyad.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg légy szíves, hátha másnak is érdekes lehet. További érdekes cikkek olvashatók itt Feng Shui témakörben.

Legközelebb a 4-es qua számmal fogok foglalkozni.