Egy olvasói kérdés kapcsán volt szó szeptember elején ebben  a cikkben  a qua számok kiszámításáról és arról, hogy milyen jelentőséggel bírnak.

A qua szám a születési dátumok alapján mindenkinek kiszámolható vagy egyszerűen megnézhető a fent említett bejegyzésben. Minden szám egy energia minőséget mutat, amely jól jellemezhető és megkülönböztethető egymástól. Az egyes emberek általános jellemzésére ez megfelelő alapot adhat, de természetesen annál mi jóval bonyolultabbak vagyunk, hogy 9 “skatulyába” be lehessen bennünket sorolni.  🙂

Példák, hogy hol, milyen területen használható, mire jó a személyes energetikai szám:

  • pontos jellemrajzot nyújt rólunk
  • párkapcsolati elemzéshez is használható
  • családtagjainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolatunk minőségét elemezhetjük általa
  • meg lehet vele határozni a személyes területünket a lakásban
  • meg lehet vele határozni, hogy mely elemek és színek erősítenek vagy gyengítenek bennünket
  • képet adhat, mely betegségekre lehetünk hajlamosak
  • megmutathatja, mely munkaterület az igazán nekünk való

Ha a Te qua számod 4-es

Fa elem, ennek jellemzői:

Ezek a jellemzők akkor fontosak, ha a fa elemű Gazdagság, siker területet szeretnénk erősíteni otthonunkban. Erről egy bejegyzés itt olvasható.

Égtája: Délkelet

Évszaka: Tavasz

Napszaka: Reggel

Színei: Zöldek

Formája: Hosszúkás, magas, egyenes

Bútorai: Magas bútorok, fa és nádbútorok

Tárgyai: fa, bambusz, parafa és nád tárgyak, fonott kosarak

Anyaga: fa

natural green

Kép

 

Emberi jellemzők: 

Személyes életterületed: Gazdagság, siker terület. Ezt a területet fontos gondoznod, rendben tartanod otthonodon belül.

Jellemvonásaid: Nagyon hasonlítasz a 3-as fa elemű emberhez, viszont sokkal megbízhatóbb, gyakorlatiasabb vagy hozzájuk képest. Jó hatással vagy a környezetedre, szókimondásoddal kevésbé okozol sebeket a másikban. Tudsz diplomatikus lenni, odafigyelsz másokra. Figyelj oda, nehogy kihasználják érzékenységedet, nehogy becsapjanak. Erősítsd önbizalmadat, tanulj, hogy tudd mit akarsz, hogy ne befolyásolhasson senki. Ne bízz meg rögtön mindenkiben, legyen kialakult, önálló véleményed, és akkor biztosan nem tudnak rossz irányba vinni. Az emberek keresik a társaságodat, jó társasági ember vagy, figyelemre méltó megjelenéssel. Könnyen teremtesz kapcsolatot, akkor is ha már van családod, de mindig visszatérsz, mint a fának, gyökereid ott vannak, mélyre hatoltak.

Betegségekre való hajlamod: Végtagok, máj, nyak, haj.

Téged erősítő munkaterületek: Érzékenységed, az, hogy tudsz figyelni a másikra, jó tanácsadóvá, politikussá tehet és művészeti ágakban is kiemelkedő eredményeket mutathatsz fel.

Téged erősítő színek, anyagok: Fekete, kékek, zöldek, üveg, fa

Emberi kapcsolataid barátokkal, munkaadóval, munkatársakkal, családtagokkal: Ez már egy hosszadalmasabb elemzést kíván. És szükség van a másik személy qua számára is.

Belső vívódásaidat, stressz helyzetben való reagálásodat, illetve kamaszkori hangulatváltozásaidat a karakter számod és qua számod közötti kapcsolat mutatja. Ennek meghatározása is hosszadalmasabb elemzést kíván. A karakter szám meghatározásához szükséges a pontos (hónap, nap) születési dátumod.

Kedvező irányaid: D, É, K, DK – igyekezni kell ezen irányok valamelyike felé fordítani asztalodat, ágyadat, hogy szakmai előmeneteledet, egészségedet, párkapcsolatodat megtartsd, erősítsd.

Kedvezőtlen irányaid: NY, ÉNY, DNY, ÉK – ha mód van rá, ezen irányok felé ne nézzen asztalod, ágyad.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg légy szíves, hátha másnak is érdekes lehet. További érdekes cikkek olvashatók itt Feng Shui témakörben.

Legközelebb a 5-ös qua számmal fogok foglalkozni.