8 évvel ezelőtt egy 55 m2-es panellakásban éltünk 5-en. Ma kétszer ekkora területtel gazdálkodhatok, mégis gondot okoz a tárolás. Szerintem nincs akkora lakás, ahová ne férne el még egy polc, még egy kosár.

Időnként szükség van selejtezésre, hogy mindennek, ami fontos, maradjon helye. Én évente kétszer szoktam: tavasszal és ősszel. Most pont ebben a helyzetben vagyok, szobáról szobára haladok, kíméletlenül kirakom azt, amire már nincs szükség legyen az ruhanemű, vagy játék, bármilyen apróság. A ruhaneműt eladom-elajándékozom, a játékok egy részét ajándékozom csak el, a többit eldugom más helyre, kis idő után majd előveszem, és újból nagyon kedves lesz a mostanában már mellőzött játék.

Rendszerint egy ilyen takarítás után fel szokott szabadulni pár tárolóhely, ha mégsem, ideje készíteni. Környezetbarát tárolás a bejegyzés címe, így most újrafelhasznált anyagokból könnyen elkészíthető tárolókat mutatok be. Olyan praktikus tárolók ezek, amik kisebb holmik elrejtését teszik lehetővé íróasztal környékén, konyhában, gyerekszobában. Mindenhol vannak apróságok, amiknek ha nincs helyük, ellepik a lakást. Ugye ismerős?

További tárolási ötletek láthatók a caféblogos oldalaimon:  itt és itt és itt.

diy-pincushions-jars diy-mason-jars-storage

Képek

1_large_jpg 2_large_jpg

Képek

wrap ribbon-organizer tin-can

Képek