Üdvözöllek Bernadett!

Írtam a múltkor Neked, hogy én 9-es qua számú vagyok, és hogy szeretném tudni a jellemzésemet. Úgy látom, most már tényleg én következek, kíváncsian várom. Sándor

Kedves Sándor!

Elnézést, hogy nem írtam meg Neked külön a jellemzést és csak a türelmedet kértem. Most viszont itt van, megírtam, következzen tehát az utolsó qua szám jellemzése.

Egy olvasói kérdés kapcsán volt szó szeptember elején ebben  a cikkben  a qua számok kiszámításáról és arról, hogy milyen jelentőséggel bírnak.

A qua szám a születési dátumok alapján mindenkinek kiszámolható vagy egyszerűen megnézhető a fent említett bejegyzésben. Minden szám egy energia minőséget mutat, amely jól jellemezhető és megkülönböztethető egymástól. Az egyes emberek általános jellemzésére ez megfelelő alapot adhat, de természetesen annál mi jóval bonyolultabbak vagyunk, hogy 9 “skatulyába” be lehessen bennünket sorolni.  🙂

Példák, hogy hol, milyen területen használható, mire jó a személyes energetikai szám:

  • pontos jellemrajzot nyújt rólunk
  • párkapcsolati elemzéshez is használható
  • családtagjainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolatunk minőségét elemezhetjük általa
  • meg lehet vele határozni a személyes területünket a lakásban
  • meg lehet vele határozni, hogy mely elemek és színek erősítenek vagy gyengítenek bennünket
  • képet adhat, mely betegségekre lehetünk hajlamosak
  • megmutathatja, mely munkaterület az igazán nekünk való

Ha a Te qua számod 9-es

Tűz elem, ennek jellemzői:

Ezek a jellemzők akkor fontosak, ha a tűz elemű Hír és hírnév területet szeretnénk erősíteni otthonunkban.

Égtája: Dél

Évszaka: Nyár

Napszaka: Dél

Színei: Piros, vörös, bordó, lila

Formája: Háromszög, csúcsos, piramis

Bútorai: Műanyag, vagy állati szőrből-bőrből készültek

Tárgyai: Tűzhely, kandalló, gyertya, lámpa

Anyaga: Szőr, bőr, műbőr, műanyag

redgreenandtaupelivingroom4

Kép

 

Emberi jellemzők: 

Személyes életterületed: Hír, hírnév terület. Ezt a területet fontos gondoznod, rendben tartanod otthonodon belül.

Jellemvonásaid: tűz eleműként rendelkezel minden olyan tulajdonsággal, amely a napra is jellemző: hatalmas energia, aktivitás, tüzes, szenvedélyes természet, megvilágosodás. Sikeres emberként képes vagy odafigyelni a részletekre, meglátni a szépet, a jót. A részletekre az élet minden más területén is odafigyelsz, tehát nem csak a munkában, hanem az otthonod berendezésénél, az öltözködésben is. Érzékeny természet vagy, viszont tudsz robbanni, ha arról van szó. Vita után nagyon gyorsan megbocsájtasz, gyorsan feleded a dolgokat. Mindenkit magával ragadóan tudsz kommunikálni, szenvedélyesen osztod meg úgy a tudásodat, mint vakációs élményedet. Az biztos, hogy hallgatóid nem felejtenek el másnap sem. Jó tulajdonságaid mellett előfordulhat, hogy túlságosan is hiú, túl büszke, túl kritikus vagy.

Betegségekre való hajlamod: Szív, agy, vér, idegrendszer, száj, szem

Téged erősítő munkaterületek: Minden olyan területen, ahol el kell adnod magadat, terméket, megfelelő lehet számodra. Nagyszerű kommunikációs képességed jó karriert biztosíthat számodra az élet több területén, ha odafigyelsz.

Téged erősítő színek, anyagok: Zöldek, fa, növények, vörösek, lilák, bőr, szőr, műbőr.

Emberi kapcsolataid barátokkal, munkaadóval, munkatársakkal, családtagokkal: Ez már egy hosszadalmasabb elemzést kíván. És szükség van a másik személy qua számára is.

Belső vívódásaidat, stressz helyzetben való reagálásodat, illetve kamaszkori hangulatváltozásaidat a karakter számod és qua számod közötti kapcsolat mutatja. Ennek meghatározása is hosszadalmasabb elemzést kíván. A karakter szám meghatározásához szükséges a pontos (hónap, nap) születési dátumod.

Kedvező irányaid: D, É, K, DK – igyekezni kell ezen irányok valamelyike felé fordítani asztalodat, ágyadat, hogy szakmai előmeneteledet, egészségedet, párkapcsolatodat megtartsd, erősítsd.

Kedvezőtlen irányaid: NY, ÉNY, DNY, ÉK – ha mód van rá, ezen irányok felé ne nézzen asztalod, ágyad.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg légy szíves, hátha másnak is érdekes lehet. További érdekes cikkek olvashatók itt Feng Shui témakörben.

Befejeztem a 9 részes sorozatot a qua számokról. Ha kérdésed van, írjál, meglátom mit tehetek. 🙂