Végre megkaptuk! 🙂 Nagyon vártuk már ezt a hullámkarton karácsonyfát. Nagy, lapos kartoncsomagban szállították nekünk. A gyerekek természetesen rögtön látni akarták, mi lapul benne.

A 70 cm magas fácska két lapból áll. Saját perforált díszeit először kipattintottuk a lapból, majd egymásra illesztettük a fenyőforma lapokat. Érdemes ezután a kör alakú talprészbe beilleszteni őket, egyrészt így biztosabban áll a fa a lábán, másrészt tartást ad neki.  A kipattintott díszeket könnyedén a fa élére állítottuk, a csillagot a tetejére helyeztük és … el is készült.

Többféleképpen is feldíszítettük. Először erre a natúr színű fára aggattunk mindenfélét: szalmacsillagokat, piros gyöngysort, masnit, csillagot. A fényképezés után könnyedén szétszedtük a fát, lefestettük zöld színű temperával. Száradás után ismét az összeillesztés következett, majd a díszítés. Gyerekjáték volt. 🙂 Élvezték is a gyerekeim. Jó szórakozás volt így advent első napján. Mi egyszerűen díszítettük, de számtalan módja lehet még, hogy kedvét lelje benne a család. Lehet ragasztani rá, lehet festeni és rajzolni rá, lehet szalagokat aggatni rá, terméseket, akármit…  Te mivel díszítenéd?

És hogy miért ajánlom mindenkinek?  Ajánlom, ha valami más karácsonyfára vágysz idén, valami egyedire, valami egészen újra. Ez a fa garantáltan nem hullajtja tüskéit, nem gond, ha felborul, nem drága, könnyű díszíteni, bárhol elfér, minden évben újra felállítható, beilleszthető modern és rusztikus stílusú otthonokba is. Azoknak is tetszeni fog, akik nem akarják mellőzni otthonukból az igazi fát, hiszen ez gyerekszobába, hálóba is elfér, nagyszerű dekoráció lehet belőle.

Érdekel ez a kreatív alternatív fácska? Érdeklődni, megrendelni több más karton termékkel együtt az alábbi oldalon lehet:

www.krearton.hu

És mutatom a mi fánkat:

Névtelen

1

2

3

4

5