Feng Shui lakberendező vagyok. Az otthonomban a karrier területen egy kis megerősítésre van szükségem a mai napig, ezért gondoltam 1 évvel ezelőtt, hogy készítek egy odaillő mandalát. Mert mi is az a mandala? Mire jó, hogyan lehet használni a Feng Shuiban?

A Feng Shuiban a szimbólumok, a színek, anyagok és a szándék is erőteljes eszközök a változásra. Azt szeretnénk, hogy a közvetlen környezetünket ért jó energiák az egész lakásunkat átjárja bennünket erősítve, a rossz energiák pedig semlegesítődjenek, megszűnjenek. Ennek eléréséhez használjuk a Feng Shui eszközöket. A mandala is egy ilyen eszköz. Tele van pozitív energiával, magában hordozza a változást, ha megfelelő színben, szimbolikával, megfelelő helyre helyezzük.

Tehát, visszatérve az előző gondolatmenethez. Elég ügyes kezűnek tartottam magam ahhoz, hogy bátran belefogjak a személyes Feng Shui mandalám elkészítéséhez. Gondosan kiválasztottam az arra a területre illő sablont, kikészítettem a megfelelő színű ablakmatrica festékeket, a fóliát és megcsináltam… Teljes csalódás. Rá kellett jönnöm, hogy ehhez NEM értek, annak ellenére, hogy szépen rajzolok, tudok festeni, elég kreatív vagyok, de ez meghaladta a tudásomat. 🙂 A mandalát rátettem az ablakra, mert mégiscsak én készítettem, és jó hogy ott van. Ez az, nem a legszebb, ugye? 🙂

131100221

 

Ha érdekel, hogy milyen mandalát alkotott ugyanebből a sablonból egy hozzáértő – Győri Andrea, olvasd tovább a cikket itt.