Pages Navigation Menu

Kicsi hálószoba berendezése 2.

Mit tehetünk, ha pici hálószobánk van, és kevés a tárolóhelyünk? Hova tegyük az ágyat, hol és miben tároljunk? Ebben a posztban kihúzható, multifunkcionális, szekrényekkel körbeépíthető ágyakat mutatok.

A képeken vertikálisan használják ki a rendelkezésre álló teret. Ha nem fértek el a kis alapterületen, terjeszkedjetek felfelé! 🙂 Dobogót pl. a legkisebb panellakásba is lehet készíttetni ügyes kezű asztalossal: alatta elfér az ágy, fölötte pedig a tanulósarok, tárolóbútorok. Vagy tehetjük még magasabbra az ágyat, annyira, hogy alatta magasabb szekrények is elférjenek. Ez már az emeletes ágy kategória, amelyet nagyon ötletesen is meg lehet oldani, nem úgy, ahogy évekkel ezelőtt találkoztunk vele a nagy lakberendezési áruházakban. Vigyázni kell azonban az arányokra: kicsi szobában nem mutat jól a nagy tömb ágy mindenféle funkcióval, ez inkább nagyobb szobákban érvényesül igazán.

Viszont az ágyat körbeépíthetjük szekrényekkel. Feng shui szempontból nem tanácsos ugyan az ágy fejvége fölött szekrényt elhelyezni, ezért ez a szekrény ne legyen mély, ne “nyomjon” össze, mikor alatta pihenünk.

Ha érdekel Benneteket még a téma, és kicsi hálószobátok van, olvassatok róla ebben és ebben a bejegyzésben.

3 121

46 55 210

Képek

Kéréssel fordulok Hozzád.
Idén, 2017-ben is indultam az Év Anyavállalata versenyen, és szükségem van minden szavazatra. A lenti gombra való kattintás után a bemutatkozásom alatt nyomd meg a “lájk” gombot! Előre is köszönöm szépen. 🙂

És hogy mi ez a verseny? Olyan anyukák jelentkezhetnek ide, akik legalább egy 6 éves kor alatti gyermek mellett indították el vállalkozásukat vagy még a gyermekük születése előtt kezdtek el vállalkozni és a gyermekek mellett is megszakítás nélkül üzemelt a cég. Én 10 éve dolgozom vállalkozóként a gyerekek mellett. Nehéz volt, de újból végigcsinálnám. 🙂

anyav

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között. Az instagram oldalamon pedig egyben láthatjátok 3D-s látványterveimet, a megvalósult lakásbelsők – és DIY munkáim fényképeit. 
.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/

 

2 hozzászólás

  1. Szia!

    Nagyon jó és hasznos megoldások a hálószoba bútorokhoz, illetve hálószoba berendezéséhez.

    Mi is kis lakásban élünk, így adtál egy-két tippet.

    Köszi: Dani

    • Köszönöm szépen. Örülök, hogy így gondolja. 🙂 Igyekszem több kislakás tulajdonosnak szóló tippekkel szolgálni.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .