A jövő lakberendezési divatja: design tükrök, végre itthon is!

Elismert nyugati enteriőr-tervezők egyre gyakrabban tervezik bele extravagáns belső terekbe a művészien formatervezett design tükröket.

A rugalmas akrilból készült tükrök előnyös tulajdonságai messze meghaladják a hagyományos üveg tükröket, ezért a jövő lakberendezési divatjaként fel kell figyelnünk rájuk!

“A lakberendezés és a képzőművészet nálam mindig is elválaszthatatlan párost alkotott, hiszen a művészet az emberi lélek kifejező eszköze, és formálója is egyszerre. Melyik más külső környezet hatna legkitartóbban a lelkivilágunkra, ha nem az, ahol a legtöbbet és – remélhetőleg – a legszívesebben tartózkodunk? Elhatároztam tehát, hogy megkeresem a módját annak, hogyan hozhatnám be új módon a térbe a légies, lendületes életérzést. Az első lépéseknél nem egy konkrét tárgyból, hanem a célul kitűzött hatásból indultam ki….

Így kezdtem el design tükröket tervezni Magyarországon elsőként, és megalapítottam hazánk első tükör designer műhelyét. A design tükrök lebilincselő és izgalmas látványt nyújtanak, olyanok, mint egy szépséges kaméleon: harmonikusan megkomponált íveik között visszhangozzák a környezetük színeit. Ráadásul nem újabb porfogók a térben, hanem hasznos tagjai a berendezésnek. És törhetetlenek! Kisgyermekes családok otthonaiban is maximálisan biztonságosak, mert nem vágnak!

Minden tükrünk egy magával ragadó, egyedi gyöngyszem, amelyet modern vonalvezetés, és légies elegancia jellemez, ezért mondjuk azt, hogy tükreink csak lendületes egyéniségeknek szólnak! Rögzítési technológiájukban pedig túlszárnyalják a külföldi designerek hasonló remekeit.”

„Formáld az otthonod! Mert a Napra lehet nézni, de tükörbe muszáj…”

unnamed 15 unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4)

Rugalmas Tükör Webműhely 2013 – Valérie Bergée

www.rugalmastukor.hu