Kedves Olvasóm, ismét játékra invitállak! Csatlakozz Te is nyereményjátékomhoz!

Ezúttal konyhaszépségversenyt indítok a közeledő anyák napja alkalmából! 

Ha büszke vagy konyhádra, szeretnéd ország-világ elé tárni a róla készült képeket, ha szeretnél nagyszerű ajándékokat kapni, esetleg szerettednek szeretnél ünnepi meglepetést szerezni a nyereménnyel, játssz velem!

Mit tegyél, hogy esélyed legyen megnyerni ajándékcsomagjaim egyikét?

Készíts konyhádról maximum 2 db jó minőségű képet, töltsd fel a facebook oldalam alkalmazásába április 20-27-ig! A feltett képeket április 28-tól lehet majd lájkolni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az elbírálás során nem csak a legtöbb lájkot kapott konyhatulajdonos nyer, hanem esztétikai, ergonómiai szempontokat figyelembe véve én választom ki a másik nyertest.

Ha kedvet kaptál a játékhoz, máris lehet készíteni a fotókat!  A képek legyenek jó minőségűek.

És következzenek a nyeremények és felajánlóik:

1. Luczai Gabriella fitoterapeuta, természetgyógyász, az internetes L&N TEAbolt üzemeltetője. Különböző oldalain olvashatod tapasztalatait, gondolatait, tanácsait, hogy egészségesek maradjunk ameddig csak tudunk. Betegségeinkkel miként küzdjünk gyógynövényekkel, életmóddal és ne kétségbeeséssel. Ajándékai nyertesenként 1 db teacsomag, amely 2 db teakülönlegességet tartalmaz. Ahol megtalálhatod:

http://teapaxcorporis.blogspot.hu/

http://lnteabolt.hu/

https://www.facebook.com/pages/LN-TEAbolt/423291712208

Névtelen

2. Medve Marianna több kreatív dologgal is foglalkozik: gyöngyékszereket készít, üveget, üvegképet fest, hímez… melyik hölgy ne örülne bármelyik ajándékának? Felajánlása a versenyre nyertesenként 1 db gyöngy ékszerszett, valamint 1 db festett borosüveg. Ahol megtalálhatod:

https://www.facebook.com/MeMaKreativsagai

Névtelen1

3. Ha már festett dísztárgyaknál tartunk, itt említem meg Győri Andreát is, aki gyönyörű mandalákat készít. És hogy miért szeretjük a mandalát? Gazdag színei, szabályos ismétlődő formái elvarázsolnak, megnyugtatnak bennünket miközben nézzük. Olyan érzéseket kelt bennünk, amelyet csak egy mandala képes megpendíteni. Feng shui szempontból a jól elhelyezett mandala térharmonizáló eszköz. Andrea alkotásait üvegre és fára festi. Repülj vele Te is ebbe a fantasztikus világba! Felajánlása 1-1 db mandala (a színű, mintájuk legyen meglepetés). Ahol megtalálhatod:

http://www.szines-vilag.hu/

https://www.facebook.com/mandalasziget

Nőiség-Mandala1-300x297

4. Szereted a hangulatos fényjátékot esti beszélgetések alkalmával, szereted a mediterrán életérzést, tetszenek a kézzel készült, magyar kézművestermékek? Akkor Neked való ajándék lesz a Mozaik Mester felajánlása: 1-1 db mozaik mécsestartó (még nem tudom, milyen színűek). Ahol megtalálhatod:

http://mozaikmester.hu/

https://www.facebook.com/MozaikMester

piros-srga_mcses_tart

5. Kern Ágnes magát így mutatja be oldalán: “…Egy lány… Egy nő… Egy örökös tervező, aki belelátja a vászonba a táskát, a papírfecnibe a csomagolást, a szétguruló gyöngyökbe a nyakéket, a piacon sorakozó zöldségekbe a gőzölgő ebédet.” Ági ékszert készít, gasztroblogot vezet, könyvet ír. Most is 2 db könyvét ajánlotta fel mindkét nyertesnek a nyereményjátékra: A Balkán ízei – szakácskönyv és Az almárium, a vánkos meg a baracklekvár – novellák. Ahol megtalálhatod:

http://agifoz.blogspot.hu/

http://www.zenzero.hu/

https://www.facebook.com/ZenzeroDivat

Névtelen2

6. A Fűszeráruház ajándéka mindkét nyertesnek 1 csomag mediterrán fűszerkeverék összeállítás (10 db fűszerkeverék+fűszercímke). Az ételeink savát-borsát a fűszerek adják, nem hagyhatók ki egyetlen ételből sem. Általuk egyedi, izgalmas ízeket kaphatnak ételeink, képzeletben elkalandozhatunk velük különleges tájakra, bebarangolhatjuk a csak képeken látott messzi országokat. Ahol megtalálhatod a Fűszeráruházat:

http://www.fuszeraruhaz.hu/

https://www.facebook.com/fuszeraruhaz

S

7. A Libri könyváruház – az ország egyik legismertebb és legnagyobb könyvértékesítője is csatlakozott a szponzoraim közé. Ha szeretsz olvasni, mindenképpen játssz velem! Felajánlása 4 db fantasztikus könyv mindkét nyertesnek: Adorján Éva – Egészséges finomságok, Segal Viktor – Piknik, Ördög Nóra/ Törköly Erika – Angyalműhely és Liptai Claudia – Az álomnő c. könyvek. Ahol megtalálhatod:

http://www.libri.hu/

https://www.facebook.com/librikonyvaruhaz

111

.

A képeket 2014. április 20-27-ig lehet feltenni a facebook oldalamra.

Lájkolni lehet a konyhaképeket: 2014. április 28-tól május 4. éjfélig

Eredményhirdetés: 2014. május 5. 12 óra

 

Kérlek szavazz rám az Év Anyavállalata versenyen! Idén is indultam ezen a jeles eseményen, és szükségem van minden lájkra. 🙂 ITT adhatod le szavazatodat.

.

 Ha nem szeretnél a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozz fel Hírlevelemre! Itt teheted meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/