Egy lakás esetében az egyik legfontosabb, legforgalmasabb helyiség az előszoba. Innen indulunk el otthonról, és ide érkezünk, illetve ide érkeznek vendégeink. Nagyon fontos az első benyomás otthonunkról.

Fontos nekünk is, hiszen ha egy rendetlen, zsúfolt előszobába érkezünk nap mint nap, tudva, hogy még mennyi tennivaló vár ránk otthon, biztosan nem jókedvvel lépünk át a küszöbön. És sok mindent elárul előszobánk rólunk és otthonunkról vendégeink számára is.

Legyen ez az első benyomás jó, hogy örömmel érkezzünk haza, hogy ne érezzék feszélyezve magukat vendégeink.

Sajnos a legtöbb előszoba sötét, ablaktalan helyiség. Ha kicsi az előszoba, inkább használjunk nagy felületen világos színeket. Mindenképpen helyezzünk el az általános plafon világításon kívül még fényforrásokat a falon: esetleg a tükör fölött, vagy képeket megvilágítva.  A helyiségbe érkezve ezek a lámpák barátságosabbá, hívogatóbbá teszik a légkört.

Ha érdekel a cikk tovább is, itt olvashatod végig.

hallway-storage-ideas-1

Ti hogyan tároljátok a kesztyűt, sálat, sapkát? Tippeket itt olvashattok hozzá.

És hogy tároljátok a naponta használatos őszi, téli cipőket, csizmákat? Tippek itt olvashatók.

Feng shui előszobát szeretnétek? Ebben a cikkben olvashattok róla.

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/