Bár már túl vannak a srácok az augusztusi/szeptemberi albérlet keresési őrületen, de a lakások kis méretük miatt sok fejtörést okoznak, nem egyszerű berendezni azokat a fiatalok számára.

Hogyan, milyen praktikák léteznek arra, hogy minden funkciónak legyen helye a szobákban? Hogyan lehet úgy berendezni, hogy praktikus is legyen, és kényelmes is, na meg természetesen hangulatos is?

A fiataloknak nem egyszerű elválniuk a családjuktól, ahol megszokták a kényelmet. Új otthonukban is meg kell teremteniük azt az érzést, hogy otthon vannak, hogy jó hazamenni, csak így fognak jól teljesíteni az iskolában.

Kis lakásukban/szobájukban több funkciónak kell helyet találni: szükségük van ágyakra, tárolóbútorokra, konyhára, fürdőszobára, íróasztalra, étkezőasztalra, esetleg nappalira. Nézzük, milyen praktikák léteznek arra, hogy mindennek meglegyen a helye, mégse tűnjön zsúfoltnak!

A 8 praktikus tanácsot a Srácnevelde oldalán olvashatjátok.

1

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/