Kreatívaknak szól ez a blogbejegyzés, azoknak, akik kis időráfordítással, kevés összegből, maguk szeretnék dekorálni otthonukat.

Mutattam már saját kezűleg elkészíthető festményeket, képeket a falra: 

Az első festményhez festővászon, akrilfesték és festőszalag szükséges.

A második festmény szintén festővászonra készült pár dekoratív levél és festékspray segítségével.

A harmadik festmény már kicsit bonyolultabb volt szerintem, de nem megoldhatatlanul bonyolult: szükséges hozzá festővászon és sok-sok különbözően kopott farmeranyag és némi festék.

A most következő kép nem festmény, nem kell festeni. Kartonokból készíthető, kicsit 3 dimenziós kép lesz belőle. Tehát kartonlapokra, ceruzára, vágókésre (tapétavágó, sniccer), ragasztóra lesz szükség elkészítéséhez.

diy wallart leave 2

Az egyik karton hátoldalára rajzoljuk be a mintát, majd vágókéssel vágjuk át. Vigyázni kell, hogy ne vágjuk át mindenhol a rajz mentén, pár ponton kapcsolódjon a kartonhoz.

diy wallart leave 3

Így fog kinézni a minta vágása után. A vágott kartont rá kell ragasztani a hátoldali kartonra.

diy wallart leave 4

Most lehet 3 dimenzióssá tenni: hajtogassuk be kissé a megvágott részeket.

diy wallart leave 6

Helyezzük képkeretbe, vagy a képen látható módon feszítsük 2 faléc közé és kész is. Jó alkotást!

diy wallart leave 0

Az ötletet az Ohoh Blog oldaláról vettem.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/