Egy évvel ezelőtt ajánlottam ezt a fiatal gyártót az oldalamon. Sokat változott azóta cégük: megújult a honlapjuk, bővült a kínálatuk.

A Wallure cég 2014 óta gyártja és forgalmazza fából készült paneljeit. Azóta a világ különböző pontjairól (Egyesült Királyság, Németország, Svédország, Ausztrália és persze Magyarország) kaptak rendeléseket. A legfrissebb weboldalukon már 7 nyelven, 5 pénznemben lehet a világ bármely pontjáról rendelni ingyenes kiszállítással.

A fából készült panelek, a hasonló kőből készültekkel szemben melegséget árasztanak. Jelenleg 16 különböző típus közül lehet választani, dió vagy tölgyfából, gyalult vagy hasított, natúr vagy lakkozott változatban. Jelenleg csak rendelésre gyártanak paneleket, így akár 1-2 hétbe is telhet a szállítás, viszont egyedi igényeket is teljesítenek.

P005-01

A panelek kisméretűek (55*9,2 cm), a felszerelésük a csempéhez hasonlít, azzal a különbséggel, hogy ehhez nem csemperagasztót, hanem polisztirol ragasztót kell használni. A felrakása elég gyors, kb 2 m2-t lehet egy óra alatt felragasztani. Akinek tetszenek ezek a panelek, érdemes megtekinteni a gyártó weboldalát (www.wallure.com), ahol további képeket, oktató videót és információkat lehet elérni.

P004-02

Hamarosan új termékekkel jelentkeznek, ezért érdemes többször visszanézni az oldalra. A jelenleg is forgalmazott kő furnér lapok mellett új típusú fa falpanelek, fából készült tapéta, fali képek, órák, lámpák is meg fognak jelenni kínálatukban.

P001-05

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/