Változtatnál kicsit az otthonodon, de nem szánnál rá sokat? Úgy érzed, valami hiányzik, valami nem az igazi, de nem tudod, mi az?

Lehet, hogy csak egy kicsi lökésre van szüksége az otthonodnak, egy picike pluszra. Változtass a kiegészítőkön! Cseréld le a díszpárna huzataidat, és máris úgy érezheted, mintha lecserélted volna a lakásodat! Csak ennyi. Nem kerül sokba, mégis új dimenziót adhat a térnek. A díszpárnák lecserélése a legegyszerűbb hangulatfokozó lépés. Próbáld ki!

Sokan élnek azzal az egyszerű és nagyszerű praktikával, hogy évszakonként lecserélik a textíliákat a lakásban. A télen nagyon jól bevált nehéz drapériát tavasszal könnyedebb, lengébb textíliára cserélik, nyáron valami színes, virágos mintásat vesznek elő, ősszel az ősz színeit hozzák be vele az otthonukba. A függönyökkel együtt ilyenkor a díszpárnák huzata is változik. 🙂 Egyszer kell komolyabban beruházni, aztán élvezhetjük sokszínű otthonunkat évszakról-évszakra.

Természetesen helyiségenként más-más típusú párnákat érdemes elhelyezni, de mindegyikre igaz, hogy illeszkedjen az adott tér stílusába, hangulatvilágába.

decorative-pillows-01

decorative-pillows-03

decorative-pillows-04

decorative-pillows-06

decorative-pillows-07

decorative-pillows-08

decorative-pillows-09

decorative-pillows-10

decorative-pillows-11

decorative-pillows-12

decorative-pillows-13

decorative-pillows-15

decorative-pillows-16

Képek

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között. Az instagram oldalamon pedig egyben láthatjátok 3D-s látványterveimet, a megvalósult lakásbelsők – és DIY munkáim fényképeit.

.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/

.