Nem a méret a lényeg! Mini fürdőszoba tippek!

Sziasztok! Fettik Tamara vagyok a bnfburkolat.hu blogjának írója. Lehetőséget kaptam arra, hogy, mint vendég blogger megjeleníthessem írásomat ezen az oldalon. Remélem, hogy ezzel a kis rövid cikkemmel segíteni tudok Nektek, hogy ötleteket gyűjthessetek fürdőszobátok kialakításához. Jó olvasást kívánok!

A kicsi fürdőszoba nem minden alkalommal számít hátránynak, kreatív helykihasználással, megfelelően kiválasztott színekkel igazán egyedivé alakíthatjuk saját fürdőnket!

Az átlagosnál kisebb méretű fürdők kialakítása még nagyobb kihívás elé állít minket, de nem lehetetlen a kivitelezése.

Szerencsére a bnfburklat.hu palettája kicsi fürdőszobák számára is kínál megoldást.

Fürdés vagy zuhanyzás?

Az élet sokszor választás elé állít minket, egy mini fürdőszoba kialakításánál pedig talán a legfontosabb kérdés, hogy zuhanyozót vagy pedig kádat szeretnénk fürdőszobánkban. Kád imádok figyelem! Jönnek az ötletek!

Névtelen

A legkisebb fürdőbe is kényelmes kádak!

A bnfburkolat.hu honlapján megtalálható a Ravac Avocado termék család tökéletes megoldás lehet.

A RAVAK termékkínálatának legkisebb kádja valóban helytakarékos. A tekintélyes Storz Design stúdió összetéveszthetetlen formatervezése mosdóval párosítva egy harmonikus egészet alkot, amely a legkisebb fürdőszobákba is tökéletes megoldás. A kád felett elhelyezett mosdóval együtt az Avocado a kis fürdőszobák legszükségesebbjét képezi. A család előre átgondolt kád előlapot is tartalmaz. Helytakarékos, lehetővé teszi a mosdó kád felé helyezését és mindeközben nem korlátozza a kádhoz való hozzáférést. Az Avocado kád kerek, nem bonyolult és az utolsó milliméterekig átgondolt formája minden modern fürdőszoba ékessége.

Névtelen1

A zuhany szerelmeseinek…

Ha pedig fürdés helyett inkább a zuhanyzást választanád vagy pedig fürdőd méretei korlátozottak és egy zuhanykabin kedvezőbb megoldás lenne számodra, akkor sem kell aggódnod! A bnfburkolat.hu széles termékkínálattal rendelkezik zuhanykabinokból is! Kedvünkre válogathatunk, akár íves, akár szögletes kabinról álmodozunk.

A RAVAK zuhanykabinjai közül kiemelkedő a Supernova. Ez a zuhanykabin fürdőnk fénypontjává válhat akár íves és a szögletes formájú kialakításban is. A Supernovat a minőségi kidolgozottság, a termékek széles választéka és az ajtók szabadalmaztatott toló rendszere tette méltóvá.

Névtelen2

Kád és zuhany egyben

Ha a zuhanyzásról és a fürdésről sem szeretnénk lemondani, nem marad más, mint a kádban zuhanyzás. De ezt is ki lehet alakítani stílusosan.

Ha modern fürdőt szeretnénk kialakítani, zuhanyfüggöny helyett használjunk áttetsző üvegből készült kádparavánt, ami szintén nem zárja le a teret és nagyobbnak látszik a helyiségünk.

Termékeink között megtalálható a képen látható Macryl Eos PNW és Riho Scandic kádparavánok is. Tökéletes megoldás lehet bármilyen stílusú fürdőszobához, hiszen nincsenek színhez kötve, áttetsző üvegjük miatt, bárhol csodásan mutatnak.

Névtelen3

Egyéb praktikák

A kis hely nagyobbnak tűnik a világos színű csempéktől, vagy a természetes fénytől.

A legjobb megoldás, ha a falak festésénél azonos színeket használunk, hiszen ez nem vágja szét a teret. A fehér szín egy tökéletes megoldásnak számít, ezáltal optikailag nagyítja és még a divatból se megy ki soha!

Viszont akik nem szeretnének mégsem teljesen fehér fürdőszobát maguknak, azoknak csak ajánlani tudom a PARADYZ MODUL termékcsaládot melynek legfőbb jellemzője az elegáns minimalizmus és az egyenes vonalvezetés. Tökéletes az olyan fürdőkbe ahol meghatározó elem a kényelem és a letisztult mintavilág, de szeretnénk bele vinni egy kis kontrasztot. Ezek a csempék nagyon jól kombinálhatók bármilyen kiegészítővel.

Névtelen4

E kollekció legfőbb jellemzői az elegáns minimalizmus és az egyenes vonalvezetés. E kollekció nélkülözhetetlen olyan belső terekben, ahol a letisztult mintavilág, kényelem uralkodik, de szeretnénk belevinni egy kis kontrasztot. Két, kontrasztos szín, szaténos tapintású, de mégis strukturált felület, ezek olyan részletek, melyeknek köszönhetően kiegyensúlyozott belső teret alakíthatunk ki. Jól kombinálható apró díszítő elemekkel, üveg díszlécekkel és mozaikkal, melyek méltó keretet biztosítanak a térnek. Kicsi fürdőszoba csempe kiválasztásához üzleteinkben kollégáink szívesen segítenek.

Használj tükröt!

Egy jól megválasztott tükör nyújtja a teret és optikai csalódást okoz a szemünknek. A Ravak Chrome és a Ravak Clear termékcsaládok kiváló választás lehet fürdőszobánk számára. Mivel beépített világítással rendelkezik, ezért még külön lámpát sem kell vennünk, ezáltal szintén tudunk helyet spórolni! A beépített világításnak jellegzetes formája van, amit a letisztult, modern stílus jellemez a leginkább.

Keretet ne válasszunk tükrünknek, vagy ha mindenképp szeretnénk, akkor csak nagyon visszafogottan.

Névtelen5

Praktikus tárolók!

Az elöl lévő pipere cuccok, tusfürdők miatt rendezetlenebbnek tűnhet és kisebbnek mutathatja fürdőnket. Érdemes fürdőszobabútorunknál is kerülni a merész színeket és mintákat. A világos színek a legideálisabbak a kis helységek esetén. Például nagyon trendinek számít a fából, vagy kőből készült bútorok, amik nem csak szépek, de tartósak is a számunkra.

A Ravak Rosa fürdőszobabútorával helyet spórolhat és harmonikus egységet hozhat létre fürdőszobájában. A széles választéknak köszönhetően valamennyi fürdőszobába beszerelhetők.

Névtelen6

.