Egy kisváros emeleti lakásába hívott a megbízóm. Szörnyű állapotban volt a lakás, újra kellett gondolniuk az egészet.

Újragondolták a fürdőszobát és a wc-t. Az előszoba alakja is módosult. Ez fontos lépés volt azért, hogy az egyik kisszoba jobban megközelíthető legyen. Lezárták az előszobából vezető ajtót a konyhába, és egy új, széles átjárót nyitottak oda a nappaliból.

Természetesen minden nyílászáró ki lett cserélve újra. Új lett a burkolat, a festés, a bútorok, a világítás.

Az én feladatom a konyha és a nappali egy légterének megtervezése volt. Mivel egyedi konyhaszekrényt szerettek volna egyedi méretekkel, bútortervet is készítettem az asztalosnak.

A tervezés óta a tulajdonosok a lakásba beköltöztek. A konyhabútort szinte egy az egyben a terveim alapján készítették el, színben és falicsempében tér el. 🙂  A nappali berendezése viszont már nem a terveim szerint valósult meg, de ez nem is baj. (Ezért nem is mutatom a nappali látványtervét). A lényeg, hogy jól érzik magukat az otthonukban, amihez egy picikét én is hozzá tudtam tenni. 🙂

Beszéljenek a képek. 

A konyha és nappali között megnyitott fal:

020

Konyha egyik sarka:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Konyha másik sarka:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A konyha tervei:

most

butorterv2 új1

És a megvalósult konyha:

DSC01251 DSC01252 DSC01254 DSC01255

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/

.