Az English Panels falburkoló rendszerre a kifinomult elegancia, a letisztult design és a testreszabható megjelenés jellemző.

Az English Panels falburkoló panelek elengedhetetlen kellékei az angolos, és a klasszikus stílusnak, de megtalálhatóak a most divatos trend, és az eklektikus, vagy a retro enteriőrök kialakításánál is.

A tervezők egyedi megoldásban gondolkodtak, amikor megalkották ezt a falburkoló rendszert. A falburkoló panelek manufakturális módon, kiemelkedő precizitással, ennek köszönhetően pedig tűéles illeszkedéssel készülnek.

A falburkoló panelek alapszíne selyem-fehér, úgynevezett English White, ami könnyen kombinálható bármilyen színnel, önmagában látványos hatást nyújt, miközben visszafogottabb világos színével nem dominálja a teret.

Az English Panels falburkoló rendszere egységes kiszerelésben, négyféle magasságban (645 mm, 875 mm, 940 mm, 1175 mm), háromféle profillal kaphatók. Egy egység falburkoló panel szélessége 2070 mm, melynek tagolása és méretezése minden esetben szabadon, az egyedi igények figyelembevételével alakítható. A formatervben szerepet játszott a tökéletes arány, az aranymetszés elve. Az English Panels falburkoló panelek kiosztása szabadon állítható így egyedi falszakaszok méretéhez is könnyen igazítható. Innováció az installálásban, hogy nincs szükség fúrásra, csavarozásra, a falburkoló elemek összeszerelését, falra helyezését speciális ragasztószalaggal lehet elvégezni.

Az English Panels falburkoló panelek megalkotásával egy olyan termék született, ami egyszerre látványos és igényes, miközben egyedülálló trendet nyit a lakberendezés szerteágazó stílusvilágában.

www.englishpanels.com

.