Most egy rendhagyó bejegyzéssel jelenkezek. Nem otthonok csodaszép képeit hozom, hanem egy kicsit magamról, a tevékenységemről írok.

Ennek az az apropója, hogy a lakberendezés és feng shui mellett kínai asztrológus is lettem 2018. február 04-én. 🙂

Dolgozom már egy ideje asztrológusként is, hiszen ezzel már 8 évvel ezelőtt megismerkedtem a Fortuna Dekor szervezésében indított belsőtér-rendező tanfolyamon. Akkor a feng shuin, lakberendezésen, színelméleten, radiesztézián, térpszichológián kívül a kínai asztrológiával is foglalkoztunk. Már akkor egy különleges világba repített a feng shui, az asztrológia. Elvégzése után feng shui lakberendező lettem, és munkáim során az asztrológiát is használtam. Annyira megszerettem, szerettem volna még többet tudni róla, még hatékonyabban elemezni, így 2,5 évvel ezelőtt gondoltam egy nagyot, és elindultam egy újabb asztrológiai tanfolyamon, továbbképeztem magam belőle Nagy Melindánál.

Miért gondolom úgy, hogy a belsőtér-rendezéssel eredményesebben tudok segíteni a hozzám fordulóknak?

Mikor elkezdtem a Fortuna Dekor-nál tanulni a belsőtér-rendezést, már túl voltam egy 2 éves lakberendező képzésen és egy mesterkurzuson. Tudtam, hogy mit mivel, hogyan kell praktikusan berendezni, térrendezni. Viszont a tervezéseim közben még nem láttam magát az embert, az embert az örömeivel, problémáival. Természetesen mindig személyre szabott a lakberendezési tervezés, de sok esetben az ügyféllel való beszélgetéseknek köszönhetően felszínre kerülnek az életével kapcsolatos olyan problémák, amiket lakberendezési eszközökkel nem tudunk megfelelően orvosolni.
A belsőtér-rendezés módszertana ehhez viszont nagyszerű segítséget tud nyújtani.
Ma már azon túl, hogy ismerem a lakberendezési praktikákat, megtanultam alkalmazni a feng shui szabályait, megismertem a színek hatásait, azt is tudom, mit jelent a térpszichológia és hogy hogyan segíthet a kínai asztrológia. Ezeket mind együttesen alkalmazva, használva lakásból igazi otthont lehet varázsolni, ahol minden családtag a legjobbat tudja kihozni önmagából. Az ilyen otthon igazán személyre szabott, hiszen az ott élőket tükrözi, őket szolgálja. 

A kínai asztrológia rengeteg felismerést hozott nekem. Megerősített abban, amiben jó vagyok, és megmutatta, hogy nincs velem semmi baj, mikor valamiről másképpen gondolkodom, mint az emberek, vagy máshogy teszek, ahogy azt elvárják tőlem. Tisztában lettem hiányosságaimmal, amik miatt már nem aggódom, hiszen papírom van róluk. 🙂 Tudom már mi miért történt velem az elmúlt évtizedekben és látom, mi mozgatja a gyermekeim, párom cselekedeteit, és persze a képletekből világosan kitűnnek a jövőbeli lehetőségeink is.

Jól kiegészíti a lakberendezést és feng shuit, hiszen a születési képlet alapján bárkinek fel tudom állítani a képletét, amelyből tisztán látszódik, hogy miben erős, milyen időszakában él éppen. Ez alapján tudok ajánlani számára új berendezési tervet, bútorokat, színeket, anyagokat, vagyis tudom orvosolni a problémáit, tudom erősíteni őt az otthonában csupán a berendezéssel. 🙂

Önálló szakmaként is megállja a helyét. A pontos születési adatokból (év, hó, nap, óra) kiszámolva mindenkit 8 elem jellemez. Ezeknek az elemeknek az egymásra való hatása, kölcsönhatása mutatja meg tulajdonságainkat, személyiségünket, karrierünket, másokkal való kapcsolatunkat, hogy mely irányba halad az életünk – tehát mutatja a sorsunkat, illetve ezáltal érthetjük meg saját és mások viselkedését.

Mikor érezhetjük úgy, hogy szükség van egy asztrológusra?

Ha elakadtunk életünkben, ha nem haladunk, ha válaszút elé érkezünk, ha bizonytalanok vagyunk munkánkban, párkapcsolatunkban, ha nem ismerjük erősségeinket, esetleg nem értjük, miért történnek úgy az események, ahogy… Tehát mindenkinek segítség, aki szeretne harmóniába kerülni önmagával, szűkebb és tágabb környezetével. 

Ha szeretnéd mindezt megtapasztalni, keress engem, segítek.

Viszont ha szeretnéd mindezt a tudást te is birtokolni, jelentkezz a hamarosan induló belsőtér-rendező tanfolyamunkra a Fortuna Dekor-ral. Itt informálódhatsz az eseményről, és itt is tudsz jelentkezni rá.

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között. Az instagram oldalamon pedig egyben láthatjátok 3D-s látványterveimet, a megvalósult lakásbelsők – és DIY munkáim fényképeit. 
.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/

.