Feng shui lakberendezés

Feng Shui lakberendező vagyok. De mit takar ez a titulus? Ma már sokan tudják, ki az a Feng Shui szakértő.

Egy korábbi cikkemben ezt írtam: ” A Feng Shui szerint a külső környezet hatással van ránk, ha hiszünk benne, ha nem. Ha ez így van, akkor miért ne alakítsuk környezetünket az igényeinknek megfelelően?” Így tehát a szakértő tudatosan használja a Feng Shui törvényeit és irányítja a életenergiát: erősíti, áramoltatja a kedvező energiákat, és semlegesíti a kedvezőtleneket. Hiszen a chi (életenergia) mindenhol ott van, mindent áthat, átölel. Fontos, hogy szabadon áramolhasson, hogy ne gyorsuljon fel túlságosan, hogy ne rekedjen meg sehol.

Lakberendezőkről is mindenki hallott már. A lakberendező praktikus lakberendezési szempontok szerint alakítja otthonunkat saját igényeink szerint élhetővé, egyénivé. Jó empatikus képességgel rendelkezik, hiszen rövid idő alatt azonosulnia kell megbízója igényeivel, stílusával, színvilágával.

Ezek után vajon mit tud, mennyiben más egy Feng Shui lakberendező?  A Feng Shui-ban az életerő 5 különböző elemmel írható le: fával, tűzzel, földdel, fémmel és vízzel. Ezeknek az elemeknek az egymáshoz való viszonya a lényege a Feng Shuinak. Ez az öt elem mindenben megmutatkozik: minden tárgyban, dologban jelen van, de még az ember maga is jellemezhető ezekkel. Ezek alapján tudja a szakértő, hogy az egyes embereknek az adott lakásban hogyan, milyen elemekkel, tárgyakkal kell létrehoznia álmai otthonát. Ha ez a tudás egyesül a lakberendező praktikus szemléletmódjával, létrejöhet a teljes harmónia. És ez az, amire mindannyian vágyunk. Nem igaz?

Ha te pont erre vágysz, keress engem!

1. FENG SHUI LAKBERENDEZÉS lakástervezéskor a praktikai lakberendezési szempontok mellett a Feng Shui törvényeit is figyelembe veszem: fontos a terek, a színek, anyagok, fények összehangolása mellett a kedvező energiák erősítése, egyensúlya és áramoltatása is.
Hasonlóan a lakberendezési szolgáltatásomhoz több berendezési tervet, sok fotorealisztikus látványtervet készítek + több oldalas szöveges elemzést mellékelek feng shui szempontból.
 
6.900 ft +áfa/berendezett m2. + kiszállási díj – Teljes körű lakberendezési szolgáltatással.
Részleges lakberendezéssel kedvezőbb ár is elérhető. Érdeklődj nálam.
 
 
 
2. INTERNETES FENG SHUI TANÁCSADÁS  lakás/iroda szöveges kiértékelése Feng Shui szempontból: életterületek elhelyezkedése, hiány-többletterületek meghatározása, színek alkalmazása – szükséges hozzá méretarányos alaprajz É-i irány megjelöléssel, ott élők/dolgozók qua száma, LAKBERENDEZÉS NÉLKÜL.
.
19.900 ft + áfa/lakás