Lakberendezési tervezési csomagok

Lakberendezőként mi az én feladatom? Ha Te, a megrendelő megtisztelsz bizalmaddal, mindenképpen a számodra egy megfelelő élettér létrehozása a feladatom. Ilyenkor nem az én ízlésem a döntő, hanem az Te szokásaid, meglévő bútoraid, családod napi ritmusa az irányt adóak számomra. Fontos ezt tiszteletben tartani. Akkor leszel elégedett a munkámmal, ha a kialakított tér “ismerős” lesz számodra. Megfogalmazni nem tudod mit szeretnél, de mihelyt megkapod, érzed, hazaérkeztél.

Ezt szeretném elérni minden ügyfelem esetében.

Keress, ha Te is erre vágysz.

Keress, ha nem tudod, mit szeretnél, csak képeid, érzéseid vannak róla.

Ha tudod mit szeretnél, de elbizonytalanodtál a megvalósításban, megerősítésre vágysz.

Ha nincs pénzed, időd a kísérletezgetésre.

Ha meglévő bútoraidhoz szeretnéd igazítani az enteriőrt.

Ha új berendezést szeretnél, de elvesztél a hatalmas kínálatban.

És keress, ha csak apró tanácsokra, trükkökre vagy kíváncsi egy-egy probléma kapcsán.

LAKBERENDEZÉSI SZOLGÁLTATÁSAIM A KÖVETKEZŐK: 

1. TELJES KÖRŰ LAKBERENDEZÉSI SZOLGÁLTATÁS (fotorealisztikus látványtervekkel): 

Ha a lakás vagy szoba berendezését a TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG rám bízod, ez hosszabb időt és több munkát, elmélyülést igényel. Az árak is ennek megfelelően alakulnak. Ebben a konstrukcióban több berendezési terv, sok fotorealisztikus látványterv, műszaki tervek, pár órás művezetés a szakemberekkel is benne foglaltatnak.

Az itt elkészített látványtervek már fotorealisztikusak: színezettek, dekorációval, világítással otthonossá váltak, szinte élethűek. Így már könnyű elképzelni, hogyan is nézne ki a valóságban a tér.

4.500 ft + áfa/berendezett m2-től – átlagos tervezési igény esetén: lakások, családi házak, irodák, vendéglátóegységek kereskedelemben kapható bútorokkal, tárgyakkal.

2. RÉSZLEGES LAKBERENDEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

  • Kiviteli tervek nélküli tervezés (több alaprajzi elrendezés+kidolgozott látványtervek)  – 3.500 ft + áfa/berendezett m2
  • 1 db alaprajzi elrendezés új vagy meglévő bútorokkal, részletes lakberendezés nélkülegyszerű, színezetlen látványtervekkel – 50 m2-ig 2.000 ft + áfa/berendezett m2 illetve 50 m2 felett 2.500 ft + áfa/berendezett m2
  • 1 db alaprajzi elrendezés új vagy meglévő bútorokkal, részletes lakberendezés nélkül – látványtervek nélkül – 50 m2-ig 1.000 ft + áfa/berendezett m2 illetve 50 m2 felett 1.500 ft + áfa/berendezett m2
  • Falnézetek: dekorációk, burkolási tervek alaprajzi elrendezés nélkül – Ár falanként – 14.900 ft + áfa (20 m2-nél kisebb fal esetén)

3. LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS – Helyszínen adok válaszokat lakberendezéssel kapcsolatos kérdésekre, elmondom a véleményemet szakmai kérdésekben, segítek dönteni színekkel, bútorokkal, anyagokkal kapcsolatban.

Első óra 15.900 ft/óra + áfa, majd minden megkezdett negyed óra további 2.500 ft + áfa, + kiszállási díj, kivétel Miskolc 15 km-es vonzáskörzetében (ez az összeg a további tervezési munka esetén a tervezési díjba beszámításra kerül).

  • Szóbeli tanácsadás – lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseidre ott helyben választ kaphatsz.
  • Otthonok értéknövelő tanácsadása – ha eladnád vagy kiadnád otthonodat. Ezzel a szolgáltatással vonzóbbá teheted otthonodat az érdeklődők számára.
  • Vásárlásokban való személyes részvétel – ha elbizonytalanodtál a nagy  termékkínálatban, vagy ha nem tudod, hova fordulj, keress nyugodtan.