Hírlevél

Mit olvashatsz lakberendező hírlevelemben, miért érdemes feliratkozni? 

  • olvashatod legfrissebb bejegyzéseimet
  • bemutatom a Facebook oldalamon különösen kedvelt lakberendezési megoldásokat
  • megosztom Veled másoknak adott lakberendezési tanácsaimat
  • bemutatom a legújabb design újdonságokat, anyagokat, legfrissebb híreket a lakberendezésben
  • mint hírlevél olvasót, időnként ajándékkal leplek meg – erről a hírlevelekben tájékozódhatsz (kedvezmények össze nem vonhatók)
  • egyes nyereményjátékok kizárólag csak a feliratkozóknak lesz elérhető

Ha mindezt szeretnéd, iratkozz fel havonta megjelenő hírlevelemre!

Most minden hírlevél feliratkozó 20 % kedvezményt kap szolgáltatásaim árából (kivéve workshopra, távtervezésre és az éppen aktuális kedvezményes szolgáltatásra jelentkezők), amennyiben igénybe veszi azt.

  • Milyen gyakran engedheted meg magadnak, hogy lakberendezőt, vagy más szakembert fogadj problémáid orvoslására? Nem gyakran, ugye? Pedig érdemes jó szakemberhez fordulni gondjaiddal -HOZZÁM, minden esetben jól átgondolt tervezéssel, új meglátásokkal tudok segíteni otthonod megtervezésében.
  • Nincs más teendőd, jelentkezz hírlevelemre, és máris 20 % kedvezményben részesülsz. Az ajánlat a feliratkozástól számított 3 hónapig használható fel.

Az általad megadott email címre egy válasz levelet küldök, amelyben található egy megerősítő link. Ha nem kapsz ilyen levelet, akkor kérlek jelezd ezt nekem itt, vagy a Kapcsolat menüpontban. A visszaigazoló oldal már tartalmazza a 20 % kedvezményre jogosító visszaigazolást is.

Citromail-es és freemail-es címmel feliratkozók sajnos nem biztos, hogy megkapják hírlevelemet! Ha lehetséges, használj másik címet! Amennyiben g-mail-es címmel iratkozol fel, meglehet, hogy a levél nem az Elsődleges mappádba, hanem a Promóciók mappába fog beérkezni. Ekkor elég, ha a levelet áthúzod az Elsődleges mappába, így a későbbi levelek is ide érkeznek majd.

Lakberendezési hírlevelemre való feliratkozással hozzájárulsz, hogy az új bejegyzésekről, érdekességekről, újdonságokról közvetlenül email útján megkeresselek. Felhatalmazol arra, hogy adataidat a fenti célból kezeljem. Elfogadod az új EU-s adatvédelmi irányelveket (GDPR). Az itt megadott email címet nem adom ki harmadik személynek. A hírlevél listáról a hírlevél alján található Leiratkozás funkcióval egy kattintással bármikor le tudsz iratkozni. Az adatvédelmi szabályzat itt olvasható.

Adatkezelési nyilvántartási számom hírlevelezéshez: NAIH-70460/2013.

Az adatkezelő (én) elérhetőségeim:

Oláh Bernadett

Székhely: 3526 Miskolc, Szeles út 1.

Tartózkodási hely: 3526 Miskolc, Szeles út 1.

email: olahdett@gmail.com

Tel.: 0620/9703-730

Szeretnél havonta hírlevelet kapni és ezzel 20 %-ot megtakarítani lakberendezési szolgáltatásaim árából? Az űrlap kitöltésével fel tudsz iratkozni: