Lakberendezési workshop

ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!

Kinek szól a workshop? 

Neked szól, aki saját magad szeretnél otthonod berendezésével foglalkozni, mert nincs időd, anyagi kereted egy hosszabb tanfolyamra vagy mert nem szeretnél egy idegen lakberendezőt beengedni lakásodba. Ez egy áthidaló megoldás lehet, hogy egyedül, kis segítséggel magad rendezd be otthonod helyiségeit.

Miről szól a workshop?

A workshopon átbeszélünk minden olyan kérdést, ami otthonoddal kapcsolatban felmerülhet. A workshopon téma lehet:

 • előszoba berendezése
 • nappali berendezése
 • konyha berendezés
 • gyermekszoba berendezése
 • hálószoba berendezése
 • iroda berendezése
 • fürdőszoba berendezése
 • feng shui lakberendezés

És hogy milyen kérdések merülhetnek fel a találkozó alkalmával?

Nos, igény szerint beszélgetünk a különböző eszközökről, az alaprajz olvasásáról, az ergonómiáról, különböző bútorméretekről, helyigényekről. Beszélgetünk a stílusjegyekről, a színharmóniáról, de szó lesz a világításról, a textilekről, a burkolatokról… Ezeken túl természetesen minden kérdésedre választ is fogsz kapni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen lehetőségek rejlenek saját lakásodban, hozz egy pontos alaprajzot! 

Minden workshopon csak 4-5 érdeklődőt tudok fogadni. Ezt biztosan megérted, hiszen mindenki kérdésére, problémájára szeretnék helyben választ adni.

A workshopon vendégem vagy egy kávéra, teára, vagy egy ásványvízre és … minden résztvevőnek ajándékokat is adok! Hogy miket? Majd meglátod. 🙂

És hogy mindez mennyibe kerül Neked?

Északkelet-Magyarországon mindössze 5.000 ft/ fő.

Távolabbról érdeklődőnek kicsit drágább.

Ez nem összevonható más kedvezményekkel, így erre a szolgáltatásra nem jár hírlevél feliratkozói kedvezmény.

Viszont ingyen is részt vehetsz a workshopon, ha segítesz megszervezni adott témában, a saját településeden 3-4 ismerőssel a találkozót. A helyszín lehet bármely északkelet-magyarországi település kávéháza, cukrászdája, saját otthonod, bárhol, ahol kulturáltan lehet pár órát beszélgetni. (Helyi szervező pontos feladatát jelentkezés esetén részletesen megbeszéljük.)

Hogy tetszik? Szólj a barátnődnek, rokonodnak, ismerősödnek, szervezzetek egy workshop napot, és egyikőtök ingyen részt vehet rajta! Az idő, a téma, a helyszín (Északkelet- Magyarország) alakulhat kívánság szerint, viszonylag rugalmasan tudom kezelni.

Lakberendezési workshopra, illetve helyi szervezőnek lentebb tudsz jelentkezni. Kérlek írd meg pontos nevedet, településed nevét, mikor szeretnéd és hogy milyen témában szeretnél találkozót!

Nézd meg a kampányvideómat! 🙂

email: olahdett@gmail.com

Facebook DettyDesign

Facebook Oláh Bernadett

4 Hozzászólás

 1. Balogh Lajosné says:

  Jó napot kivánok!

  Nagyon felkeltette az érdeklődésem ez a lakberendezési tanácsadás, mivel most vásároltam házat. A problémám az, hogy én Szeged mellett Mórahalmon lakom. Esetleg nem tudna itt valakit ajánlani?

  Segitségét előre is köszönöm!

  üdv. Balogh Lajosné

  1. Mórahalom tényleg nagyon távol van tőlem, csak drágábban tudnám vállalni ott a workshopot. Viszont ha beszervez még 4 hölgyet, Önnek ingyen lehet… 🙂

   Vagy egy másik megoldás, ír nekem emailben egy levelet a kérdéseivel, és küldök rá egy árajánlatot. Meglátjuk, talán még jó lehet Önnek…

   Sajnos, azon a környéken nem tudok lakberendezőt ajánlani.

   Bernadett

 2. Kedves Detty!
  Kár, hogy nem laksz közelebb. Most néztem meg a saját házad átalakítását. Nagyon tetszett. Ötletes dolgokat csináltál nagyon. És most, ha a csoda szép kerti konyhád is kész lesz, akkor az már csúcs:)) Nézem a jó ötleteidet és megpróbálom több-kevesebb sikerrel alkalmazni. Voltál olyan kedves, hogy ötletet is adtál. Köszönöm.
  Legyen szép napod:
  Tóth Judit

  1. Köszönöm szépen. Sok sikert kívánok és látogass meg máskor is! 🙂

Hozzászólások küldése lezárva