Írtam már bejegyzést fonallal készíthető gömbdekorációról. Akkor lufi volt a segítségemre, hogy a gömb formát létrehozhassam. Most a közelgő ünnepek miatt karácsonyfát imitáló kúpra gondoltam alapnak. Ez a forma azért is megfelelő, mert kellemes asztali hangulatfény válhat belőle elkészülte után.

Mi szükséges hozzá? Kúp forma, kötél, madzag, fonal, bármi, ami otthon található illetve, amivel el tudod képzelni magát a dekorációt, ragasztó (én csirizt készítettem, elkészítése itt olvasható), olló, konyhai folpack, olaj és valamilyen fényforrás (karácsonyi égősor, led gyertya).

Mivel a gyerekekkel elég gyakran kreatívkodunk, gyűjtöttünk már pár hozzávalót a munkákhoz. Találtam itthon hungarocell kúpokat kétféle méretben. Mivel 3 db asztali díszt képzeltem el, készíteni kellett még egyet papírból. Nem bonyolult, egy A4-es fénymásoló papírt kúp formára tekertünk, összeragasztottuk, majd a talpánál egyenesre vágtuk. Volt itthon 3 különféle színű és anyagú szalag a forma betekeréséhez is.

S S S S S S

S S

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/