Mindannyiónknak vannak a konyhában szekrényeink, fiókjaink, polcaink. Néhány nagyon praktikusan használható, más nem annyira.

Elmondható, hogy a legkönnyebben használhatók a teljesen kihúzható fiókok, szekrények. Tartalmukhoz akár mindkét oldalról is könnyen hozzáférhetünk. A fiókokban állítható méretű fiókelosztókkal átláthatóbbá válik a tartalma, nem lesz rendetlenség, rendszerezhetjük a legkisebb apróságokat is. Apróságokból pedig minden konyhában akad bőven, hiszen az évek alatt nagyon sok hasznos és haszontalan konyhai eszköz halmozódik fel mindenkinél. Külön méretre szabott rendszerezőket lehet kapni evőeszközökhöz, késekhez, fűszerekhez, tányérokhoz, edényekhez, hulladékszelektáláshoz és még sok egyébhez. Egyre több konyhabútorgyártó kínálja ma már ezeket a legkülönfélébb rendszerezőket. 

Amikor már a szekrényben és pulton nem férünk, használjuk ki a falakat fali rendszerezők használatával. Vagy szerezzünk be egy többfunkciós zsúrkocsit: plusz munkafelületet nyújt, tárolni lehet benne és amennyiben kerekei is vannak, könnyen mobilizálhatók: szállíthatunk vele dolgokat teraszra, étkezőasztalhoz. 

És most jöjjenek a képek:

   Forrás: innen