Pages Navigation Menu

53 fantasztikus tipp a leghatékonyabb konyhai tároláshoz

Mindannyiónknak vannak a konyhában szekrényeink, fiókjaink, polcaink. Néhány nagyon praktikusan használható, más nem annyira.

Elmondható, hogy a legkönnyebben használhatók a teljesen kihúzható fiókok, szekrények. Tartalmukhoz akár mindkét oldalról is könnyen hozzáférhetünk. A fiókokban állítható méretű fiókelosztókkal átláthatóbbá válik a tartalma, nem lesz rendetlenség, rendszerezhetjük a legkisebb apróságokat is. Apróságokból pedig minden konyhában akad bőven, hiszen az évek alatt nagyon sok hasznos és haszontalan konyhai eszköz halmozódik fel mindenkinél. Külön méretre szabott rendszerezőket lehet kapni evőeszközökhöz, késekhez, fűszerekhez, tányérokhoz, edényekhez, hulladékszelektáláshoz és még sok egyébhez. Egyre több konyhabútorgyártó kínálja ma már ezeket a legkülönfélébb rendszerezőket. 

Amikor már a szekrényben és pulton nem férünk, használjuk ki a falakat fali rendszerezők használatával. Vagy szerezzünk be egy többfunkciós zsúrkocsit: plusz munkafelületet nyújt, tárolni lehet benne és amennyiben kerekei is vannak, könnyen mobilizálhatók: szállíthatunk vele dolgokat teraszra, étkezőasztalhoz. 

És most jöjjenek a képek:

   Forrás: innen

2 hozzászólás

 1. Kedves Detti!
  Ezek nagyon jó ötletek Mindegyik megoldást el tudnám képzelni. A baj,hogy amerikai konyhánk van és ez sajnos nagyon kicsi. Ehhez tényleg művészet kell, hogy mindennek meglegyen a helye. Sajnos első ilyen konyhánk, így biztos és érzem is, hogy nem tökéletes a fenti képeket látva.
  Köszönöm az ötleteket.
  Tóth Judit

  • Kedves Judit!
   Sajnos az én konyhám is viszonylag kicsi, és nem a legmodernebb tárolók találhatók benne. De én szeretem, és ez a legfontosabb. Álmodozni meg jó. Álmodjunk együtt. 🙂

   Detty

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .