Egy barátnőm keresett meg nyár elején azzal, adjak neki ötletet ici-pici lakásuk praktikus berendezéséhez, ahol ősszel 2 egyetemista srác fog lakni.

A lakás tényleg pici, kb. 16-17 m2-es, nem szabályos téglalap alakú, kiugrókkal tarkított. Tulajdonképpen az elrendezés adta magát, hiszen található benne egy 1,9*1,4 m-es fülke, ami hálónak ideális mérete miatt is, és mert a bejárati ajtótól távol eső sarokban található.

konyharész már készen van, az előző tulajdonosok már építettek egy 1,5 m hosszú konyhát, ahol mosogató található, kihagyva a fal mellett helyet a keskeny hűtőnek.

Fürdőszobával nem tudtak mit kezdeni, nagyon kicsi, de kellemes hangulatú. Épített zuhany, mosdó található benne.

Az íróasztalok helye is adta magát, mivel az ablakok a kinti folyosóra nyílnak, ahonnan könnyen belátni a lakásba. A számítógépek helye éppen ezért az ablakok alatt egy asztalon van a legvédettebb helyen.

Ha érdekel Benneteket, hogyan oldottuk meg a berendezést, kattintsatok ide és nézzétek meg a képeket!

31

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: https://dettydesign.hu/hirlevel/