Mindenki szereti az állatokat. Egy darabka természet az otthonunkban. Mégis sokan ódzkodnak bármilyen állatot bevinni a lakásba, mert büdös lehet, piszkos vagy hangos.

Az akvárium és benne a halak annak is jó kompromisszumot jelenthetnek, aki nem szereti a szagokat, a hangzavart és piszkot, viszont szeretne élőlényt az otthonában.

A most következő képek nagyon inspirálóak, hagyjuk magunkat elcsábulni, megéri. Nekem is van akváriumom évek óta a nappali és konyha közötti falban, minkét oldalról élvezhető a látványa. Fantasztikusan hangulatos tud lenni főleg este, villanyoltás után. Már nem tudnék róla lemondani.

Ha már eldöntöttük, hogy lesz akváriumunk, fontos kérdés, hogy milyen legyen: édesvízi vagy tengeri és hogy hol helyezzük el (ezek eldöntésében segítenek az üzletekben). Szakmai kérdésekbe én nem mennék bele. Viszont lakberendező vagyok és Feng Shui szakértő. Ebből a szemszögből közelíteném a témát.

Tehát hova tegyük az akváriumot? Lakberendezőként azt mondom, bárhova, ahol szükség van egy kis egzotikumra, egy kis különlegességre, ahol szeretnénk követni egy kis vízi világ mindennapos életét, változását.

Feng Shui lakberendezőként már kiegészíteném a fenti mondatot. Tegyük olyan életterületre az akváriumot, amelyet ez az erőteljes víz elem energetizálhat, erősíthet: fa területekre, mint család -egészség terület és gazdagság terület vagy a víz elemű karrier területre. Amennyiben ezek az életterületek hálószobára esnek, nem szabad akváriumot behelyezni oda, mert a hálószobában nem aktivizálunk.

Ha már van akváriumunk, vigyázzunk arra, hogy mindig tiszta legyen a vize és egészségesek legyenek benne a növények és az állatok.

built-in-aquarium-8 built-in-aquarium-2 built-in-aquarium-3 built-in-aquarium-4 Képek

o_profimedia-0139405352 o_profimedia-0020263609Képek

Round-Coffee-Table-Fish-Tank-Decorations-Ideas

Aquarium-ideas-for-homes-and-offices Awesome-Fish-Tank-Decorations-Ideas Recessed_Fish_Tanks_Are_Usually_left_for_the_rich_and_famous

 Képek