Egy olvasói kérdés kapcsán volt szó szeptember elején ebben  a cikkben  a qua számok kiszámításáról és arról, hogy milyen jelentőséggel bírnak.

A qua szám a születési dátumok alapján mindenkinek kiszámolható vagy egyszerűen megnézhető a fent említett bejegyzésben. Minden szám egy energia minőséget mutat, amely jól jellemezhető és megkülönböztethető egymástól. Az egyes emberek általános jellemzésére ez megfelelő alapot adhat, de természetesen annál mi jóval bonyolultabbak vagyunk, hogy 9 “skatulyába” be lehessen bennünket sorolni.  🙂

Példák, hogy hol, milyen területen használható, mire jó a személyes energetikai szám:

  • pontos jellemrajzot nyújt rólunk
  • párkapcsolati elemzéshez is használható
  • családtagjainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolatunk minőségét elemezhetjük általa
  • meg lehet vele határozni a személyes területünket a lakásban
  • meg lehet vele határozni, hogy mely elemek és színek erősítenek vagy gyengítenek bennünket
  • képet adhat, mely betegségekre lehetünk hajlamosak
  • megmutathatja, mely munkaterület az igazán nekünk való

Tehát nézzük:

Ha a Te qua számod 7-es

Fém elem, ennek jellemzői:

Ezek a jellemzők akkor fontosak, ha a fém elemű Alkotókészség, gyerek területet szeretnénk erősíteni otthonunkban.

Égtája: Nyugat

Évszaka: Ősz

Napszaka: Este

Színei: Fehér, szürke, pasztell színek, fém színek

Formája: Ovális, gömb, kerek

Bútorai: Fémből készült bútorok, kovácsoltvas,

Tárgyai: Kovácsoltvas tárgyak, fém dekorációk, kerek tárgyak

Anyaga: Minden fém

red-brown-color-living-room-furniture-upholstery-curtain-fabric

Kép   

 

Emberi jellemzők: 

Személyes életterületed: Alkotókészség, gyerek terület. Ezt a területet fontos gondoznod, rendben tartanod otthonodon belül.

Jellemvonásaid: 7-es fém elemű emberként – hasonlóan a 6-os fém eleművel- vezetői képességekkel Te is rendelkezel. Viszont Te nem akarsz minden helyzetben irányítani, megelégedsz véleményed kinyilvánításával, tanácsok adásával. Nem vagy annyira merev, mint egy 6-os qua számú ember, nyitottabb személyiség vagy. Szeretsz emberek között lenni, társaságba járni, nagyszerű házigazda vagy, ha arra kerül sor. Jó humorérzéked, eleganciád, optimista hozzáállásod hozzásegít, hogy mindig felülkerekedj a gondokon. Szabad és független természetednek köszönhetően nem könnyen kötelezed el magad sem munkádban sem kapcsolataidban. Nem szereted, ha irányítanak.

Betegségekre való hajlamod: Tüdő, bőr, emésztés.

Téged erősítő munkaterületek: Fém eleműként jól kezeled a pénzt, jó pénzügyi tanácsadó, könyvelő lehetsz. Tanárként, előadóként is jól érezheted magad, vagy jó vezetővé válhatsz vendéglőben, klubban.

Téged erősítő színek, anyagok: Sárga, barna, fehér, szürke, fém színek, fémes-csillogó anyagok

Emberi kapcsolataid barátokkal, munkaadóval, munkatársakkal, családtagokkal: Ez már egy hosszadalmasabb elemzést kíván. És szükség van a másik személy qua számára is.

Belső vívódásaidat, stressz helyzetben való reagálásodat, illetve kamaszkori hangulatváltozásaidat a karakter számod és qua számod közötti kapcsolat mutatja. Ennek meghatározása is hosszadalmasabb elemzést kíván. A karakter szám meghatározásához szükséges a pontos (hónap, nap) születési dátumod.

Kedvező irányaid: ÉK, NY, ÉNY, DNY – igyekezni kell ezen irányok valamelyike felé fordítani asztalodat, ágyadat, hogy szakmai előmeneteledet, egészségedet, párkapcsolatodat megtartsd, erősítsd.

Kedvezőtlen irányaid: K, D, É, DK – ha mód van rá, ezen irányok felé ne nézzen asztalod, ágyad.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg légy szíves, hátha másnak is érdekes lehet. További érdekes cikkek olvashatók itt Feng Shui témakörben.

Legközelebb a 8-as qua számmal fogok foglalkozni.