Egy olvasói kérdés kapcsán volt szó szeptember elején ebben  a cikkben  a qua számok kiszámításáról és arról, hogy milyen jelentőséggel bírnak.

A qua szám a születési dátumok alapján mindenkinek kiszámolható vagy egyszerűen megnézhető a fent említett bejegyzésben. Minden szám egy energia minőséget mutat, amely jól jellemezhető és megkülönböztethető egymástól. Az egyes emberek általános jellemzésére ez megfelelő alapot adhat, de természetesen annál mi jóval bonyolultabbak vagyunk, hogy 9 “skatulyába” be lehessen bennünket sorolni.  🙂

Példák, hogy hol, milyen területen használható, mire jó a személyes energetikai szám:

  • pontos jellemrajzot nyújt rólunk
  • párkapcsolati elemzéshez is használható
  • családtagjainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolatunk minőségét elemezhetjük általa
  • meg lehet vele határozni a személyes területünket a lakásban
  • meg lehet vele határozni, hogy mely elemek és színek erősítenek vagy gyengítenek bennünket
  • képet adhat, mely betegségekre lehetünk hajlamosak
  • megmutathatja, mely munkaterület az igazán nekünk való

Tehát nézzük:

Ha a Te qua számod 6-os

Fém elem, ennek jellemzői:

Ezek a jellemzők akkor fontosak, ha a fém elemű Segítőkész emberek, utazás területet szeretnénk erősíteni otthonunkban.

Égtája: Északnyugat

Évszaka: Ősz

Napszaka: Este

Színei: Fehér, szürke, pasztell színek, fém színek

Formája: Ovális, gömb, kerek

Bútorai: Fémből készült bútorok, kovácsoltvas,

Tárgyai: Kovácsoltvas tárgyak, fém dekorációk, kerek tárgyak

Anyaga: Minden fém

yellow-and-grey-living-room decoholic Kép

 

Emberi jellemzők: 

Személyes életterületed: Segítőkész emberek, utazás terület. Ezt a területet fontos gondoznod, rendben tartanod otthonodon belül.

Jellemvonásaid: 6-os fém elemű emberként könnyű felismerni Téged: veled született vezetői képességed nem összetévesztendő más elemű egyénekkel. Mindegy, hogy otthon a családban, vagy a munkahelyen, tipikus vezető vagy. Te vagy az az ember, akinek már a megjelenése is tekintélyt kivívó, követendő más emberek számára. Olyan vonások jellemzők Rád, mint: erkölcsösség, következetesség, tökéletességre való törekvés, önkritika, nemes jellem, de kis merevség is jellemző lehet Rád. Nagyon hűséges típus vagy, de mivel állandóan irányítanál, nem igazán veszed figyelembe szeretteid igényeit, úgy gondoskodsz Róluk, ahogy azt Te gondolod. Jó volna kicsit odafigyelni szükségleteikre, hogy melegebb családi életben lehessen részed. Aktív, társaságkedvelő ember vagy.

Betegségekre való hajlamod: Tüdő, bőr, emésztés.

Téged erősítő munkaterületek: Szeretsz és tudsz is irányítani, vezető szerepben jól érezheted magad: üzleti életben, politikában, jogi pályán.

Téged erősítő színek, anyagok: Sárga, barna, fehér, szürke, fém színek, fémes-csillogó anyagok

Emberi kapcsolataid barátokkal, munkaadóval, munkatársakkal, családtagokkal: Ez már egy hosszadalmasabb elemzést kíván. És szükség van a másik személy qua számára is.

Belső vívódásaidat, stressz helyzetben való reagálásodat, illetve kamaszkori hangulatváltozásaidat a karakter számod és qua számod közötti kapcsolat mutatja. Ennek meghatározása is hosszadalmasabb elemzést kíván. A karakter szám meghatározásához szükséges a pontos (hónap, nap) születési dátumod.

Kedvező irányaid: ÉK, NY, ÉNY, DNY – igyekezni kell ezen irányok valamelyike felé fordítani asztalodat, ágyadat, hogy szakmai előmeneteledet, egészségedet, párkapcsolatodat megtartsd, erősítsd.

Kedvezőtlen irányaid: K, D, É, DK – ha mód van rá, ezen irányok felé ne nézzen asztalod, ágyad.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg légy szíves, hátha másnak is érdekes lehet. További érdekes cikkek olvashatók itt Feng Shui témakörben.

Legközelebb a 7-es qua számmal fogok foglalkozni.