Egy olvasói kérdés kapcsán volt szó szeptember elején ebben  a cikkben  a qua számok kiszámításáról és arról, hogy milyen jelentőséggel bírnak.

A qua szám a születési dátumok alapján mindenkinek kiszámolható vagy egyszerűen megnézhető a fent említett bejegyzésben. Minden szám egy energia minőséget mutat, amely jól jellemezhető és megkülönböztethető egymástól. Az egyes emberek általános jellemzésére ez megfelelő alapot adhat, de természetesen annál mi jóval bonyolultabbak vagyunk, hogy 9 “skatulyába” be lehessen bennünket sorolni.  🙂

Példák, hogy hol, milyen területen használható, mire jó a személyes energetikai szám:

  • pontos jellemrajzot nyújt rólunk
  • párkapcsolati elemzéshez is használható
  • családtagjainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolatunk minőségét elemezhetjük általa
  • meg lehet vele határozni a személyes területünket a lakásban
  • meg lehet vele határozni, hogy mely elemek és színek erősítenek vagy gyengítenek bennünket
  • képet adhat, mely betegségekre lehetünk hajlamosak
  • megmutathatja, mely munkaterület az igazán nekünk való

Tehát nézzük:

Ha a Te qua számod 1-es

Víz elem, ennek jellemzői:

Ezek a jellemzők akkor fontosak, ha a víz elemű Karrier területet szeretnénk erősíteni otthonunkban.

Égtája: Észak

Évszaka: Tél

Napszaka: Éjszaka

Színei: Kékek, fekete

Formája: Hullámos, szabálytalan vonal

Bútorai: Üvegasztal, vitrin, üvegtégla, televízió

Tárgyai: Üvegtárgyak, akvárium, tükör, szökőkút, csobogó

Anyaga: Üveg

blue20room20bed

Kép

Emberi jellemzők:

Személyes életterületed: Karrier és emberi kapcsolatok. Ezt a területet fontos gondoznod, rendben tartanod otthonodon belül.

Jellemvonásaid: Ahogy léteznek különböző minőségű vizek – lágy habok és zúgó patakok, úgy változhatsz Te is. Tudsz érzékeny és lágy lenni, ugyanakkor keménnyé, veszélyessé is válhatsz. Rugalmas, alkalmazkodó, gyors felfogóképességű ember vagy. Szereted a függetlenséget, a szabadságot, szeretsz elvonulni, magadban dűlőre jutni. Vigyázz, el ne szigetelődj! Ha megtaláltad életed párját, azt komolyan veszed. Erős szexuális kisugárzásod van, bár nem vagy romantikus alkat. Járj emberek közé, csillogtasd meg tudásodat, humorodat közöttük, legyenek barátaid, hogy mély kapcsolataid legyenek és ne maradj egyedül öregkorodra!

Betegségekre való hajlamod: Vesék, csontok, ivarszervek, fül.

Téged erősítő munkaterületek: Érzékeny, filozofikus, intuitív oldalad mutathatod meg a különböző művészetekben:  író, zenész, filozófus, illetve a víz (folyékony) típusú munkaterületeken: tengerész, vegyész, csapos, benzinkutas.

Téged erősítő színek, anyagok: Kék, fekete, szürke, fehér, fémes csillogású anyagok.

Emberi kapcsolataid barátokkal, munkaadóval, munkatársakkal, családtagokkal: Ez már egy hosszadalmasabb elemzést kíván. És szükség van a másik személy qua számára is.

Belső vívódásaidat, stressz helyzetben való reagálásodat, illetve kamaszkori hangulatváltozásaidat a karakter számod és qua számod közötti kapcsolat mutatja. Ennek meghatározása is hosszadalmasabb elemzést kíván. A karakter szám meghatározásához szükséges a pontos (hónap, nap) születési dátumod.

Kedvező irányaid: DK, K, D, É – igyekezni kell ezen irányok valamelyike felé fordítani asztalodat, ágyadat, hogy szakmai előmeneteledet, egészségedet, párkapcsolatodat megtartsd, erősítsd.

Kedvezőtlen irányaid: DNY, NY, ÉK, ÉNY – ha mód van rá, ezen irányok felé ne nézzen asztalod, ágyad.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg légy szíves, hátha másnak is érdekes lehet. További érdekes cikkek olvashatók itt Feng Shui témakörben.

Legközelebb a 2-es qua számmal fogok foglalkozni.