Mi a faldekoráció? Hogy készül fotóból? És mitől lesz élettel teli a lakás?

A fotóból készülő faldekoráció nem más, mint egy digitális fényképből születő, egyedi fali díszítés. Szándékosan nem a kép szót használjuk, hiszen a modern nyomdatechnikai megoldások segítségével, a klasszikus keretezett fotó mellett további számtalan lehetőség áll előttünk. Rengeteg fajta anyagra, stílusban és minőségben lehet fényképet kidolgoztatni, amelyek így lakásdekorációs célokra sokrétűen használhatók.

Az élettel teli lakás receptje, hogy nem elég a gondosan megválasztott, kigondolt lakberendezés: egy olyan kép, fotó, mely a mi stílusunkat képviseli, mely érzelmeket közvetít, személyesebbé és hangulatosabbá teheti a lakóteret.

cikk1

A digitális fotóból készülő lakásdekoráció nemcsak egy lakberendezési eszköz. Lehetőség is. Lehetőség arra, hogy gondolatainkat, érzelmeinket, hangulatunkat megjelenítsük otthonunk falain és életre keltsük a csupasz felületeket. Meghittséget és egyediséget kreálhatunk magunk köré.

Ezekre a lehetőségekre építve jött létre cégünk, a FOTODEKO cég, amely egy magyar fotós hölgy fényképeit felhasználva dolgozik. Szándékosan nem több tízezres fotó állománnyal és több száz fényképésszel dolgozunk, célunk ezzel egyfajta látásmód, egyéniség közvetítése.

A FOTODEKO oldalon tematikus témakörök szerint csoportosítva keresgélhet a megrendelő a számára megfelelő kép után.  Mindemellett lehetőség van arra is, hogy az ügyfél saját, egyedi elképzelése is megvalósuljon úgy, ahogy azt kigondolta.

A kidolgozási módok rendkívül sokrétűek. Számtalan ötletes megoldás létezik, mi  pedig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél kreatívabb, különlegesebb módot ajánljunk megrendelőinknek.

Lehetőség van a már megszokott fotópapír, poszter mellett festővászonra nyomtatni a kiválasztott digitális képet, de akár falmatrica formájában is visszaköszönhet a megrendelt, számunkra kedves fotó.

Az említett megoldásokon túl a digitális fotó kidolgoztatható tapéta anyagra, textilekre, csempére, ipari jellegű anyagokra (molinóra, mash hálóra). A felsoroltak mellett örömmel vesszük, ha a megrendelő saját elképzelését felvázolva, velünk közösen szeretné megtalálni a megfelelő képet.

A döntést a cég látványterv készítésével segíti, azaz ha a megrendelő elküldi lakása, díszítendő fala fotóját, valamint a www.fotodeko.hu oldalunkról választott fotó sorszámát, látványterv formájában megmutatjuk, hogyan illeszkedik a kiválasztott kép a lakás, az otthon hangulatához, hogy és milyen formában alakítja azt. A látványterv mellett javaslatot teszünk az anyaghasználatra, a kidolgozási méretre is.

És akkor következzen néhány megoldás a FOTODEKO kínálta lehetőségekből:

A hangulatteremtés témához előtte-utána látványtervek következnek. Látszik a képeken, hogy a gyönyörűen berendezett lakásbelső sokkal melegebb, emberibb egy szép képpel a falon.

cikk6

cikk-2 (1)

A bútor matrica különleges és praktikus megoldás is egyben. Alkalmas lehet sérült bútorfelületek elfedésére, vagy akár a bútor egyedivé tételére, egy kis díszítés, dekoráció hozzáadásával.

cikk4

A gyerekszobai dekoráció mindig nehéz döntés, általában rengeteg szín, forma együttélése jellemzi a legkisebbek szobáját. Ezek között kellene finoman illeszkedni még a fali dekorációnak is, hát nem könnyű feladat. Cégünk kialakított egy olyan grafika sorozatot, amely letisztult formavilágával és egyszerű színhasználatával a legtöbb gyerekszobában szép, finom kiegészítő lehet.

viewer

Íme egy kép a FOTODEKO iroda dekorációra ajánlott megoldásaiból. Mindenki tudja, érzi, hogy mikor a nap jelentős részét irodában töltjük, fontos az olyan környezet, amely inspiráló, hatékonyságra serkentő, de mindamellett nyugtató is. Akár pár darab képpel is elérhetjük mindezt.

cikk7

Bognár Krisztina – www.fotodeko.hu